28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Miraç, Mukaddes ve Manevi Bir Yolculuktur

Miraç, Mukaddes ve Manevi Bir Yolculuktur

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJI:

“Miraç, Mukaddes ve Manevi Bir Yolculuktur”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Miraç, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur.  İçerisinde büyük hikmetler barındıran mübarek Miraç Kandili’nin ve üç ayların, birlik ve kardeşliğimize vesile olmasını dilerim.” dedi.

Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yüce dinimiz İslâm’ın en önemli gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna çıktığı gece olarak kutlanan Miraç Kandili, insanlık için birçok mesaj ve mucizelerle doludur. Çünkü Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, yüce mertebelere erişmek vardır.

Üç ayların manevî hayatımıza getirdiği bereketle birlikte dinî hayatımızda da önemli bir yeri olan Miraç gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili’nin; sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık âlemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, vatandaşlarımızın ve tüm İslam Alemi’nin Miraç Kandili’ni kutluyorum.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın