19.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Negatif Kana Sahip Olanların Uzaylı Olabileceğini Düşündüren 5 İlginç Neden! Malatya

Negatif Kana Sahip Olanların Uzaylı Olabileceğini Düşündüren 5 İlginç Neden! Malatya

Kanınız negatif mi yoksa pozitif mi? Kan grubundan bağımsız olarak bu soruya vereceğiniz cevap sizin için oldukça önemli olabilir çünkü yeni bir teoriye göre kökeniniz buna dayanıyor. Eğer pozitif bir kan grubuna sahipseniz sizin için olağandışı bir durum yok. İnsanlığın atası olduğu düşünülen Rhesus pirimatının genlerini taşıyorsunuz ve bu dünyaya aitsiniz. Yok eğer negatif bir kan grubuna sahipseniz kendinize evrenden bir gezegen belirleyip, oradan geldiğinizi iddia edebilirsiniz. Çünkü bunun için elinizde bir teori ve teorinize temel olabilecek birçok veri var.
İsterseniz thespiritscience.net sitesinde yayınlanan teoriye ve verilerine birlikte göz atalım…  Evrimsel Köken Yukarıda da bahsettik, evrimsel süreçte insanlığın atası olarak kabul edilen Rhesus pirimatının genleri negatif kan gruplarında bulunmuyor. Bu da negatif kan gruplarına sahip olanların bir başka kökene sahip olabileceği düşüncesini ortaya çıkarıyor.  Tüm Kan Gruplarında Olan Proteinler Negatif Kanda Yok Bilinen 4 çeşit kan grubu bulunuyor ve bu kan gruplarının farklılıkları yüzeylerinde barındırdıkları proteinler ile ölçülüyor. Negatif kana sahip olanlarda ise bu proteinler bulunmuyor.

 Negatif Kanın Tarihi Öyle Çok Eski Değil Negatif kana rastlanması insanlık tarihinin sadece yakın bir geçmişine denk geliyor. 35 bin yıl öncesine dayandığı düşünülen negatif kanın ufak klanlarda ortaya çıktığı ve dünyaya yayıldığı sanılıyor.  Negatif Kan Çok Az İnsanda Var ve Bölgesel Dağılımı Simetrik Değil Negatif kana sahip olan insanların oranın yüzde 10 – 15 olduğu söyleniyor.  Avrupa’da bu oran 40 – 45 civarındayken Afro-Amerikanlarda ve Asyalılarda sadece yüzde 1 oranında.

 Negatif Kana Sahip Olanların Karakteristik Farklılıkları Bu tür kana sahip kişilerde daha yüksek IQ derecesi, daha düşük vücut sıcaklığı, ısıya karşı duyarlılık, kırmızı ve kızılımsı saç rengi, ağırlıklı olarak mavi, yeşil ya da ela göz gibi özellikler dikkat çekiyor.

 Negatif Kana Sahip Annelerin Pozitif Kana Sahip Fetüse Verdiği Tepki Gelelim en ilginç noktaya… Negatif kana sahip bir annenin pozitif kana sahip bir bebek dünyaya getirme ihtimali var. Ancak fetüs oluşurken pozitif kana sahip olması halinde annenin vücudu onu tehdit olarak algılayıp saldırıya geçebiliyor. Bu nedenle,  negatif kana sahip kadınların özel özel sterilize yöntemleri uygulandıktan sonra hamile kalmaları öneriliyor.

Yukarıdaki birçok neden ve özellikle son madde teoriye temel oluşturuyor. Bu nedenlerden dolayı negatif kan sahiplerinin dünya dışı canlılar olabileceği iddia ediliyor.
55 TL Fiyatıyla Evleri Şenlendirecek Shinecon VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü İnceleme Videosu İçin Buraya Tıklayın!

KAYNAK : http://www.webtekno.com/internet/negatif-kana-sahip-olanlarin-uzayli-olabilecegini-dusunduren-5-ilginc-neden-h18209.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın