25.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

OnePlus 3 Hakkındaki Son Gelişmeler

OnePlus 3 Hakkındaki Son Gelişmeler

Mobil dünyasının en çok merak edilen cihazlarından birisi olan OnePlus 3, yeni bir sızıntı ile karşımızda. Geçtiğimiz günlerde basın görüntüsü ile karşımıza çıkan OnePlus 3, şimdi ise teknik özellikleriyle bekleyenlerine yeniden “Merhaba” dedi.

OnePlus 3 Basın Görüntüsü Yayınlandı

Mobil dünyasının merakla beklediği bir telefon daha sızıntı kurbanı oldu. OnePlus 3 yepyeni bir…

OnePlus 3 Güçlü Donanımıyla Dikkat Çekiyor!

Günümüzün en popüler bilgi kaynaklarından olan Evan Blass ya da bilinen adıyla @evleaks tarafından ortaya çıkartılan teknik özellikler, modelin yine oldukça güçlü olacağını gösteriyor.

5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olacak OnePlus 3, gücünü ise Snapdragon 820’den alacak. Full HD ile birlikte telefonun performansının rakiplerine kıyasla daha iyi olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Kamera tarafında 16 Megapiksel arka kameranın ve NFC’nin yer alacağı modelde 64 GB dahili hafızanın kullanıldığı yine Evan Blass tarafından aktarılan bilgiler arasında.

Ayrıca telefondan birde ekran görüntüsü paylaşan Evan Blass, telefonun Android N ile geleceğini müjdeledi. Sızdırılan görselde OxygenOS 3.1.0 üzerinde çalışan Android N önizleme sürümünün kullanıldığı OnePlus 3’ün tanıtıldığında Android N ile çalışması sürpriz olmayacaktır.

OnePlus 3 Yine Sanal Gerçeklik ile Tanıtılacak!

Henüz resmi tanıtım tarihi açıklanmayan OnePlus 3 modelini, OnePlus 2 modelinde olduğu gibi sanal gerçeklik ile tanıtacak.

The Loop adı verilen bir sanal merkezde düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak olan OnePlus 3, ilk kez uzay ortamında görücüye çıkartılmış olacak.

Kullanıcıların diledikleri gezip OnePlus 3 modelini deneyimleme fırsatı elde edebilecekleri bu etkinlikle sanal gerçeklik üzerinden cihazı satın almakta mümkün olacak.

Ayrıca geçen seneki karton gözlükler bu sene yerini çok daha şık bir görünüme sahip olan Loop VR gözlüklere bırakmış durumda. Gözlüklerin ilk 30 bin kişiye ücretsiz olarak dağıtılacağını da belirtelim.

:: OnePlus 3 modelinden beklentileriniz neler?

KAYNAK : http://shiftdelete.net/oneplus-3-hakkindaki-son-gelismeler-71794

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın