03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Türk Büyükleri Okuma Serisi”ni her yerde anlatmaya devam edeceğini açıkladı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Türk Büyükleri Okuma Serisi”ni her yerde anlatmaya devam edeceğini açıkladı.

Ülkü Ocakları ,Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım  Türk Büyükleri Okuma Serisi ile Türk milletinin şanlı tarihini ve kahraman atalarını tanıtıyor

 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk büyüklerini çocuklara tanıtmak için hazırladığı “Türk Büyükleri Okuma Serisi”ni her yerde anlatmaya devam edeceğini açıkladı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Türk Büyükleri Okuma Serisi, çocuklarımıza şanlı tarihimizi ve kahraman atalarımızı tanıtmak için hazırladığımız önemli bir çalışmadır. Bu serinin çocuklarımıza anlatılması, aziz milletimizin şanlı tarihinden ve kahraman atalarından rahatsız olanlara bir cevaptır. Biz, kahraman ecdadımızı her yerde anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

Seri, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk çocuğu atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.” sözünden ilham alınarak hazırlandı. Seride, Türk milletinin şanlı tarihinden öne çıkan isimlerden Tomris Hatun, Babür Şah, Bilge Kağan, Sultan Baybars ve Bilge Tonyukuk’un hikayeleri yer alıyor.

Seri, yedi ve dokuz yaş arası çocuklar için hazırlandı. Seride yer alan hikayeler, çocukların ilgisini çekecek şekilde kaleme alındı. Seri, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanlıklarından temin edilebiliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın