23.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Ülkü Ocakları Malatya’da “Ocakta Büyüyorum” Etkinliğiyle Çocuklarla Bir Araya Geldi!

Ülkü Ocakları Malatya’da “Ocakta Büyüyorum” Etkinliğiyle Çocuklarla Bir Araya Geldi!

Malatya Ülkü Ocakları Asena Birim, “Ocakta Büyüyorum” etkinliğiyle çocukları misafir etti. Etkinlikte çeşitli oyunlar, aktiviteler ve ikramlar yer aldı. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, “Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar tayin eder. Ülkü Ocakları geleceği şekillendiren projeleriyle Türk Asrı’nın mimarı olmaya devam edecektir.” dedi.

Malatya Ülkü Ocakları Asena Birim, çocuklarla dolu bir etkinlik düzenleyerek onlara keyifli vakit geçirmek için fırsat sundu. Çocuklar, oyunlar, aktiviteler ve ikramların tadını çıkararak “Ocakta Büyüyorum” etkinliğine katıldılar.


“Ocakta Büyüyorum” etkinliği, çocukların keyifli vakit geçirmesini ve Ülkü Ocakları’nın sıcak misafirperverliğini deneyimlemesini sağladı.

Etkinliğe katılan çocukların keyifli vakit geçirdiğini ve Ülkü Ocakları’nın sıcak misafirperverliğinden memnun kaldığını belirten Turgay Şengönül, “Geleceğin mimarları olan çocuklarımızın gelişimi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkü Ocakları olarak, Türk Asrı’nın mimarı olmaya devam etmek için çocuklarımızın eğitim, kültür ve spor alanlarında gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, çocukların geleceği için önemli bir adım attığını ve “Ocakta Büyüyorum” etkinliğinin bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın