21.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, İlçenin Doğalgaz Ağının Genişlemesi İçin Harekete Geçti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, İlçenin Doğalgaz Ağının Genişlemesi İçin Harekete Geçti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçedeki doğalgaz ağının genişletilmesi için aktif bir şekilde çalışıyor. Başkan Geçit, geçtiğimiz günlerde AKSA Doğalgaz Malatya İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, doğalgaz yatırımları hakkında detaylı bilgiler aldı ve belediyenin bu yatırımları destekleyeceğini belirtti.

AKSA Doğalgaz Malatya İl Müdürü Güngör Ateş, Başkan Geçit’e yeni dönem yatırımlarıyla Yeşilyurt’taki doğalgaz alt yapısının güçleneceğini ve hizmet kalitesinin artacağını aktardı.

Başkan Geçit ise belediye olarak, planlanan yatırımların hızla hayata geçirilmesi için her türlü desteği sağlayacaklarını vurguladı. Vatandaşlardan gelen talepleri karşılamak için ‘Başkanım Yanımda’ ve ‘Muhtarlarla İstişare Toplantıları’ gibi etkinlikler düzenleyen Başkan Geçit, bu toplantılarda doğalgazın en önemli taleplerden biri olduğunu belirtti.

Yeşilyurt Belediyesi, AKSA Doğalgaz ile koordineli olarak ilçenin 82 mahallesine doğalgaz ulaştırmayı hedefliyor. Depremzedeler için İkizce’de inşa edilen TOKİ konutlarının doğalgaz alt yapısını da desteklemeyi amaçlayan belediye, bu konuda AKSA Doğalgaz ile yakın işbirliği içerisinde çalışıyor.

Başkan Geçit, alt yapı hizmetlerinin vatandaşlara ulaştırılması için kamu kurumları ile uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak, AKSA Doğalgaz ile işbirliklerinin ve istişarelerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Belediye, Yeşilyurt’un tüm mahallelerine doğalgaz alt yapısını ulaştırmayı hedefliyor. AKSA Doğalgaz’ın 2024 yılı yatırım programının yoğun olduğunu belirten Başkan Geçit, doğalgaz miktarını artırmak için Bakanlık ziyaretleri ve AKSA Doğalgaz ile görüşmelere daha fazla ağırlık vereceklerini sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın