04.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Tevfik Temelli Caddesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Tevfik Temelli Caddesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Tevfik Temelli Caddesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Başkan Çınar, vatandaşlarla kurdukları gönül köprülerini kuvvetlendirmenin önemine vurgu yaparak, mahallelerde vatandaşların taleplerini dinleyip, sorunlara çözüm bulma çabasında olduklarını belirtti. Başkan Çınar, ayrıca deprem sonrası şehirde yapılan çalışmalara katkı sunmanın yanı sıra sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yanı sıra esnaflar ve vatandaşlarla da bir arada olmaya önem verdiklerini belirtti.

Ziyaretler sırasında Başkan Çınar, esnafların ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyip, onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Ayrıca vatandaşların çay davetlerini geri çevirmeyen Başkan Çınar, çocuklarla da yakından ilgilendi. Ziyaretten duyulan memnuniyeti dile getiren esnaflar ve vatandaşlar, Başkan Çınar’a teşekkür ettiler.

Konuşmasında, Başkan Çınar, mahalle gezilerinin kendileri için gurur verici olduğunu belirterek, hizmetlerinin vatandaşların talepleri doğrultusunda şekilleneceğini vurguladı. Ayrıca, hizmet odaklı belediyecilik anlayışlarıyla ilçe sakinleriyle iş birliği içinde güzel hizmetlere devam edeceklerini ifade etti.

Son olarak, vatandaşlara belediye hizmetleri ile yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler paylaşan Başkan Çınar, esnaflara ve vatandaşlara teşekkürlerini sunarak, herkesle birlikte el ele vererek güzel şehri Türkiye’nin yüzyılı vizyonuyla daha da ileriye taşıyacaklarına inandıklarını ifade etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın