03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapımı tamamlanan Şahintepesi Macera Parkı’nı inceledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapımı tamamlanan Şahintepesi Macera Parkı’nı inceledi.

Yeşilyurt Belediyesi Şahintepesi Macera Parkı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yapımı tamamlanan Şahintepesi Macera Parkı’nı inceledi. 28 oyunlu macera parkuru, zipline, 15 oyunlu ağlı macera parkuru ve trambolin, dev salıncak, tubby slide (kar kızağı) ve tırmanma duvarlarını barındıran 48 farklı macera alanına sahip parkın, macera tutkunlarını cezbedeceğine inandığını söyledi.

Çınar, “Şahintepesi, doğal güzellikleri ile ünlü Kadim Çırmıhtı’na tepeden bakan, havadar ve güzel bir noktada bulunuyor. Bu özel ve değerli yatırımla Şahintepe’yi daha da ön plana çıkarmış olduk. 48 farklı macera alanına sahip Şahintepesi Macera Parkı, şehrimize ve ilçemize önemli değer katacaktır. 2019 yılındaki seçim vaatlerimiz arasında yer alan bu projemizi tamamlamanın ve hemşehrilerimize verdiğimiz bir sözü daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Sosyal donatılarımız, oyun alanlarımız, parkurlarımız ve aydınlatmalarımızla burayı cazibe alanına dönüştürmüş olduk. Malatya ve bölgeye hitap eden bu yeni tesisimiz, yurt içi ve yurt dışından şehrimize gelecek olan gezginler ve macera tutkunlarının da dikkatini çekecektir. Çocuklarımız, gençlerimiz ve macera oyunlarını sevenler burada güvenli ve temiz bir ortamda heyecan dolu anlar yaşayacak, oyunlar oynayacak ve farklı deneyimler yaşayacaklardır. Ailelerimiz çocuklarıyla birlikte burada hem güzel havanın tadını çıkaracak, dinlenecek hem de konforlu alanlarda kaliteli zaman geçireceklerdir.

Büyük bir kısmı tamamlanan ve yakın zamanda kapılarını açacak olan Şahintepesi Macera Parkı şehrimize, ilçemize, ailelerimize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın