17.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi, “Başkanım Yanımda” Projesi ile Vatandaşlarla Buluşuyor

Yeşilyurt Belediyesi, “Başkanım Yanımda” Projesi ile Vatandaşlarla Buluşuyor

Yeşilyurt Belediyesi, vatandaş odaklı hizmet anlayışının bir yansıması olarak başlattığı “Başkanım Yanımda” projesinin dördüncüsünü Kiltepe, Kaynarca, Çarmuzu ve Melekbaba mahallelerinde gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla düzenlenen toplantıda, mahalle sakinleri talep ve önerilerini Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e iletme fırsatı buldu.

Toplantıda konuşan Başkan Geçit, “Başkanım Yanımda” projesiyle vatandaşların sorunlarına yerinde ve kalıcı çözümler üretmeyi hedeflediklerini belirterek, “İlçemizin her mahallesinin aynı gelişim seviyesine ulaşması ve tüm hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Sorunların çözümünde kaybedecek zamanımız yok. Bu toplantımızda da, katılımcılarımızın değerli görüşleri ışığında, belirtilen mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu sosyal ve fiziksel dönüşüm projelerini masaya yatırdık. Amacımız, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve Yeşilyurt’u daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise, “Başkanım Yanımda” projesinin önemine değinerek, “Deprem felaketlerinin ardından her mahallemizin yaşadığı sorunların farkındayız ve bu sorunları çözmek için tüm kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkatle dinliyor ve çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. Seçimler geride kaldı, şimdi hizmet zamanı. Hep birlikte, kalıcı çözümler üreterek Malatya’yı daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız.” şeklinde konuştu.

Toplantıya, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık, mahalle muhtarları ile çeşitli kamu kurumlarının temsilcileri de katıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın