23.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okulları Yeni Dönem Kayıtlarına Başlıyor!

Yeşilyurt Belediyesi Yaz Spor Okulları Yeni Dönem Kayıtlarına Başlıyor!

**”Gençlerimizi Yaz Spor Okullarımıza Bekliyoruz”**

Spora ve gençlere yaptığı yatırımlarla bölgede öncü bir rol üstlenen Yeşilyurt Belediyesi, 6 ile 14 yaş arası çocukların kişisel ve fiziksel gelişimlerini desteklemek amacıyla her yıl düzenlediği Yaz Spor Okullarının yeni dönemi için kayıtları 3 Haziran’da başlatıyor.

**12 farklı branşta** hizmet verecek olan Yaz Spor Okulları, 24 Haziran’da açılıp 31 Ağustos’ta sona erecek.

**Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenecek olan Yaz Spor Okulları’nda,** futbol, basketbol, taekwondo, kick boks, jimnastik, voleybol, curling, wushu kungfu, kort tenisi, badminton, boks ve yüzme branşlarında temel eğitimler verilecek.

06-14 yaş arası çocuk ve gençlerin katılabileceği Yaz Spor Okulları için **kayıtlar 3 Haziran’dan itibaren MAŞTİ karşısındaki Yeşilyurt Belediyesi C Blok Hizmet Binası ile Yakınca Mahallesindeki Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezinde oluşturulan kayıt noktasında yapılabilecek.**

**24 Haziran ile 31 Ağustos tarihleri arasında,** Yeşilyurt Belediyesi ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait tesislerde gerçekleştirilecek olan antrenmanların yanı sıra, kurslara katılan çocuklara yönelik doğa yürüyüşleri, kütüphane ve müze gezileri düzenlenecek.

**Sportif eğitimler ve sosyal etkinliklerle dolu dolu geçecek olan Yaz Spor Okulları’nda kurs ücretleri bu yıl 150 TL. olarak belirlendi. Yüzme ve Kort Tenisi kurslarının ücreti ise 200 TL.**

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, çocukların ve gençlerin spor faaliyetlerine katılımlarını artırmak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla açılacak olan Yaz Spor Okullarına tüm çocukları ve gençleri davet etti.

Gençlerin sağlıklı ve dinamik bir hayata sahip olmaları için her türlü desteği verdiklerini vurgulayan Başkan Geçit, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönelmeleri ve geleceğe daha sağlıklı adım atabilmeleri için bu yılda yaz spor okulumuzu açıyoruz. Çocuklarımız hem eğlenceli bir yaz geçirecekler hem de kendilerini geliştirecekler. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyete sunacağımız Yaz Spor Okullarında bu yıl 12 farklı branşta çocuklarımıza ve gençlerimize temel spor eğitimleri vereceğiz. Antrenmanların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın güzel ve faydalı bir yaz tatili geçirmelerini sağlayacağız. Okulumuza katılmak isteyen çocuklarımız velileriyle birlikte 3 Haziran’dan itibaren oluşturduğumuz kayıt noktalarına müracaatlarını yapabilirler. 24 Haziran ile 31 Ağustos günleri arasında gerçekleşecek olan kurslarımızda yeni genç yeteneklerimizi keşfederek, ülke sporuna kazandırmayı amaçlıyoruz. Kayıt yaptıran çocuklarımıza özel poşetlerde hazırlanmış şapka, şort ve tişörtlerini kayıt sırasında hediye edeceğiz. Okulumuzun açılmasına desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın