26.06.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı: Başkan Geçit’ten Milli Birlik ve Geleceğe Umut Vadeden Sözler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı: Başkan Geçit’ten Milli Birlik ve Geleceğe Umut Vadeden Sözler

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle yayınladığı kutlama mesajında, 19 Mayıs’ın sadece bir bayram günü olmaktan öte, milli birlik ve bağımsızlık yolculuğunun simgesi olduğunu vurguladı. Başkan Geçit, bu önemli günde, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı 19 Mayıs 1919’un 105. yıl dönümünü kutlamanın onur ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı milli mücadele ruhunun, Türk milletinin azim ve kararlılığıyla birleşerek tüm yurda yayıldığını ve zaferle sonuçlanan bir destansı direnişe dönüştüğünü hatırlattı. Başkan Geçit, 19 Mayıs’ın Türk milletinin yeniden ayağa kalktığı ve dünya güçlerine karşı verdiği mücadelenin dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, bu önemli günü gelecek nesillere taşıma sorumluluğunun altını çizdi.

Başkan Geçit, 19 Mayıs’ın gençlik ve spor bayramı olarak kutlanmasının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün genç nesillere olan güveninin ve onlara armağan ettiği bir miras olduğunu belirtti. Gençlerin, 19 Mayıs ruhunu özümseyerek bağımsızlık ve milli birlik bilincine sahip çıkacaklarına olan inancını dile getirdi. Başkan Geçit, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini gençlerin omuzlarında yükseleceğine olan inancını da vurgulayarak, onlara güvendiğini ve her zaman destekleyeceğini ifade etti.

Başkan Geçit, mesajını Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle anarak tamamladı. Gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayarak, milli birlik ve bağımsızlık yolculuğuna olan bağlılıklarını pekiştirmelerini temenni etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın