02.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına ağaç dikim etkinliği düzenlenecek

6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına ağaç dikim etkinliği düzenlenecek

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZIN İSİMLERİ BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKINDA YAŞATILACAK

“11 Kasım Cumartesi Saat 13:30’da Beylerderesi Şehir Parkında Özel Bir Etkinlik Düzenleyeceğiz”

Yeşilyurt Belediyesi, ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinlikleri çerçevesinde, 11 Kasım Cumartesi günü saat 13:30’da Beylerderesi Şehir Parkının dördüncü etabında, 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına ağaç dikim etkinliği düzenleyecek.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Beylerderesi Şehir Parkı dördüncü etabında gerçekleşen hazırlıkları inceledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 2019 yılından itibaren her yıl olduğu gibi yine Türkiye’nin 81 kentinde düzenleyecek olan ve bu yıl ki teması ‘Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes’ olan ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliklerine Yeşilyurt Belediyesi olarak güçlü bir katkı sunacaklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Tepeköy Fidanlık Alanında hazırlanan ağaç fidelerini doğaseverlerle birlikte toprakla buluşturacaklarını söyledi.

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların anısına düzenleyecekleri ağaç dikim programına tüm vatandaşları davet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Her yıl 11 Kasım’da Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında ilçemizde düzenlediğimiz etkinliklerimizle şehrimizin ve ilçemizin daha fazla yeşillenmesi ve güzel bir görüntüye kavuşması için imkanlarımızı seferber ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 2019 yılında Tarım ve Orman Bakanlığımızın uhdesinde başlatılan Milli Ağaçlandırma Gününe bizlerde her yıl kendi bölgemizde düzenlediğimiz ağaç dikimleri ve ücretsiz fidan dağıtımlarıyla katkı sunuyoruz. Bu yılda Beylerderesi Şehir Parkımızın dördüncü etabında, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden 1.237 vatandaşımızın anısına özel bir program tertip edeceğiz. Tepeköy Fidanlık Alanımızda hazırladığımız ağaç fidelerini belirlenen bölgelere dikimini yaparak depremde kaybettiğimiz tüm yakınlarımızın ve sevdiklerimizin isimlerini burada yaşatmış olacağız. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliklerine farklı bir anlam katacağına inandığımız bu özel etkinliğin yapılacağı bölgede hummalı bir şekilde çalışıyorlar. 11 Kasım Cumartesi günü saat 13:30’da Beylerderesi Şehir Parkımızın dördüncü etabında düzenleyeceğimiz etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın