01.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Başkan Güder ÜNİAK Üyelerini Ağırladı

Başkan Güder ÜNİAK Üyelerini Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Üniversite Topluluğu (ÜNİAK) üyeleri, Kırkgöz Sahil Parkı’nda bir araya gelerek, ilçenin gelecek yüzyılına damga vuracak dev projeler ve gençlerin geleceği hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Güder, gençlerin her konuda yanlarında olduklarını ve onlara ayrı bir önem verdiklerini belirtti. Gençlik merkezleri ve ücretsiz eğitimler ile gençlerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti. Ayrıca, konutu olmayan vatandaşlara konut tahsis etmek ve gençlere destek olmak gibi hedefler belirlediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Başkan Güder, özellikle lise son sınıf öğrencilerini iyi okullara yönlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, gençlere her türlü desteği sağladıklarını ve bu yıl yeni bir uygulama olan öğrenci kartı projesiyle öğrencilerin uzaktan eğitim sistemini kullanarak ders çalışabileceklerini ve öğretmenlerine soru sorabileceklerini söyledi.

ÜNİAK Başkanı Sefa Düzenli ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Harun Erdem ise Başkan Güder’e teşekkür ederek, yapılan yatırımları ve gençlik hizmetlerini takdir ettiklerini ifade etti.

Bu anlamlı buluşma, gençlerin geleceğe yönelik beklentileri ve ihtiyaçları konusunda karşılıklı fikir alışverişi ve işbirliği fırsatı yaratmıştır. Başkan Güder’in gençlerin eğitim ve kariyer hedeflerine verdiği destek, ilçenin geleceği için umut verici bir adımdır. Umarız ki bu tür etkinlikler, gençlerin sosyal, eğitimsel ve ekonomik olarak desteklenmesine ve ilerideki yaşamlarında başarıya ulaşmalarına katkı sağlar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın