02.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Fendoğlu TBMM’de Elektrik ve Doğalgaz Sorununu Dile Getirdi Video Haber

Fendoğlu TBMM’de Elektrik ve Doğalgaz Sorununu Dile Getirdi Video Haber

MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Malatya’daki elektrik ve doğalgaz hizmeti konusundaki sıkıntıları dile getirerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan destek istedi. Fendoğlu, 6 Şubat depreminin ardından evleri yıkılan veya ağır hasar alan vatandaşların yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti. Konteyner kentlerde barınma imkanı bulan vatandaşların yazın sıcak, kışın soğuk aylarında enerji tüketiminin fazla olması nedeniyle yaşanan sorunları belirtti. Ortaya çıkan elektrik aksam yetersizliklerinden dolayı trafoların ve konteynerlerin elektrik sorunları yaşadığını ifade etti.

Fendoğlu ayrıca, orta hasarlı binalarda yaşayan veya güçlendirme için başvuran vatandaşların ve esnafların elektrik ve doğalgazlarının kesilmesi için ay sonuna kadar süre verilmesinin mağduriyet yaratacağını belirterek, kışın soğuk aylarında elektrik ve doğalgazın kesilmemesini talep etti.

MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu’nun bu konudaki talepleri, 2024 yılı bütçe görüşmeleri kapsamında gündeme geldi. Konuşması, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığının bütçelerinin görüşüldüğü 3. gününde gerçekleşti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın