01.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Kahraman Kavuk, Yeşilyurt Belediye Başkanlığına Aday

Kahraman Kavuk, Yeşilyurt Belediye Başkanlığına Aday

 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı olan Kahraman Kavuk, siyasi hayatına ve hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Kavuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna katkı sunmak için ‘Yeşilyurt Yüzyılı’ hedefini gerçekleştirmek istediğini söyledi.

Kavuk, Yeşilyurt’un 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığı büyük depremin yaralarını sarmak ve ilçeyi yeniden inşa etmek için devlet, millet ve esnaf ile birlikte çalışacaklarını belirtti. Kavuk, “Bu büyük afetin acılarını silmek mümkün olmayacak biliyoruz. Ancak yeniden eskisinden daha güzel Yeşilyurt’umuzu Devletimizle, vatandaşlarımızla, esnaflarımızla hep birlikte kuracağız, asrın felaketinin izlerini hep birlikte sileceğiz, yaralarımızı hep birlikte saracağız, Buna inancımız tamdır. Kaybedecek bir saniyemiz dahi yok biliyorum” dedi.

Kavuk, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Yeşilyurt Belediye Başkan aday adaylığını açıkladığını ve doğduğu, büyüdüğü, yaşadığı Yeşilyurt’a hizmet etmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliği ile ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna katkı sunmak ve ‘Yeşilyurt Yüzyılı’ hedefini gerçekleştirmek için Yeşilyurt’a talip olduğunu ifade etti. Kavuk, “Yeşilyurt bize biz ise Yeşilyurt’a emanetiz” diye konuştu.

Kavuk, 1974 yılında Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde doğduğunu, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olduğunu ve İstanbul Okan Üniversitesinde İşletme Dalında Yüksek Lisans yaptığını anlattı. Kavuk, 1992 yılında ticaret hayatına başladığını, 2008 yılında akaryakıt, hazır beton ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketi Kavuksan A.Ş.’yi babası Av. Ramazan Kavuk ile birlikte kurduğunu ve şirketin yönetim kurulu başkanı olduğunu kaydetti.

Kavuk, spor alanında da aktif olduğunu, 2013-2014 yıllarında Yeni Malatyaspor’da as başkanlık, 2016-2018 yılları arası Malatya Büyükşehir Belediyespor’da başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu belirtti. Kavuk, 2017 yılından itibaren MADER Malatya Akaryakıt ve Otoğaz Satıcıları Derneğinde başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğünü söyledi.

Kavuk, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren aile bireyleri olarak partinin çeşitli kademelerinde aktif görevlerde bulunduğunu, 2018 yılında İhsan Koca başkanlığında oluşturulan AK Parti Malatya İl yönetiminde görev alarak il başkan yardımcısı olduğunu ve seçim işleri ve insan hakları başkanlığı görevlerini yürüttüğünü ifade etti. Kavuk, 28. Dönem AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı olduğunu da hatırlattı.

Kavuk, evli ve 2 çocuk babası olduğunu sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın