02.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ortaköy Mahallesi’nde Hizmetleri Değerlendirdi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ortaköy Mahallesi’nde Hizmetleri Değerlendirdi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt ilçesi Ortaköy Mahallesi (Porga) Muhtarı Mahmut Kocaman’ın ev sahipliğinde bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gürkan, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal kesimlerde bulunan mahallelere de önemli hizmetler sunduklarını belirtti. “Ortaköy Mahallemize baktığımızda yolları asfaltlanmış, içme suyu ve kanalizasyon hatları yapılmış” dedi.

Ortaköy Mahallesi Muhtarı Mahmut Kocaman ise mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür etti.

Gürkan, 2019 yılında göreve geldiği günden bu yana Malatya merkeze ve kırsal kesimlere yapılan bazı yatırımlara değindi. “Biz göreve geldiğimizde, ‘susuz, kanalizasyonsuz ve asfaltsız hiçbir yerleşim birimimiz kalmayacak’ dedik. Bu konuda çalışmalarımızı 2019 yılından itibaren başlattık. Depremlere, pandemiye ve küresel ekonomik krize rağmen yatırımlarımızı yapmaya devam ettik” dedi.

Gürkan, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden sonra yaraların sarılması için yoğun mesai harcadıklarını belirtti. “Malatya Büyükşehir Belediyesi çok güçlü bir belediyedir. 6 Şubat depremlerinden sonra ilk 3 günde 321 bin vatandaşımızı il dışına gönderdik. Vatandaşımızın mağdur olmaması için ne gerekiyorsa yapıldı” dedi.

Gürkan, konuşmasının sonunda, “Türkiye’de deprem sürecini en iyi yöneten Malatya Büyükşehir Belediyesi’dir” dedi.

Anahtar Kelimeler: Malatya Büyükşehir Belediyesi, Selahattin Gürkan, Ortaköy Mahallesi, Muhtarlar, Vatandaşlar, Deprem, Yatırımlar

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın