19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Eski Tem ve İstihbarat Şube Müdürü HAKAN YILDIRIMOĞLU ‘bylock”dan aklandı

Malatya Eski Tem ve İstihbarat Şube Müdürü HAKAN YILDIRIMOĞLU ‘bylock”dan aklandı

Kasım 2016 yılında Malatya Eski TEM ve İstihbarat Şube Müdürü HAKAN YILDIRIMOĞLU  adına kayıtlı bir Gsm hattında bylock yüklendiği iddiasıyla  soruşturma başlatılmıştı.HAKAN YILDIRIMOĞLU ait GSM hattını kardeşinin kullandığı tespit edilmişti.Suçlamaları kabul etmeyen kardeşi bir müddet sonra yazımızın devamında ismi geçen Malatya’da  FETÖ’PDY  ana davasına bakan hakim VEDAT KOÇ’un talimatıyla tutuklanmıştı. 27 Aralık 2017 tarihinde  mahkeme Müdür beyin kardeşi  FURKAN YILDIRIMOĞLU’NUN tahliyesine karar verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, dün 11 bin 480 GSM numarasının irade dışında ByLock’a yönlendirildiğini açıklamıştı. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, “ByLock’a yönlendirildiği tespit edilen ve farklı illerde tutuklu bulunan yaklaşık bin kişinin, haklarında başka hiçbir delil yoksa tahliyesini talep edeceğiz” demişti.Bu kapsamda mahkeme HAKAN YILDIRIMOĞLU’nunda kardeşinin tahliyesine karar verdi

MALATYA’DA HAKAN YILDIRIMOĞLU ÖNCESİ VE SONRASI 

Malatyada FETÖ/PDY ile mücadele edliyor mu ?  

Malatya’da FETÖ/PDY  ile mücadele de ekibiyle beraber,  başarılı operasyonlara imza atan HAKAN YILDIRIMOĞLU en son 10 Kasım 2016 tarihinde İnönü Üniversitesine operasyon düzenlemişti.

Operasyon sonrası, başını Boğaziçi vakfına ait MEŞALE adlı derneğinin çektiği,  70 Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri bir araya gelerek İnönü Üniversitesi Rektörü Kızılay’ı ziyaret etmişlerdi . Ziyarette aralarında rektör yardımcısı ve bazı meslek yüksekokulu müdürlerinin de bulunduğu 27 kişinin FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmasına tepki gösterdiler. Prof. Dr Ahmet KIZILAY’ın rektörlüğe atanmasının ardından yapılan ilk basın toplantısında ‘‘parelel yapının köküne kazıyacam’‘ demesinin ardından bu operasyonlara tepki göstermesi,hafızalara kara bir leke olarak kazınmıştır.

İlerleyen günlerde, 28 Şubat 2017 tarihinde Malatya’da bir grup marjinal  STK nin sahibi ve iştariki olan VUSLAT TV ye çıkan Malatya AKP Milletvekili Nurettin YAŞAR’ın

”Malatya Emniyet Müdürlüğü’nde Uzun Yıllar Görev Yapan Ve Terörle Mücadele Şube Müdürü , özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında; 2. Ordu Karargahı da dahil FETÖ’ye yönelik operasyonlarla ismini duyuran Yıldırımoğlu Ocak ayının başlarında Ankara Emniyeti TEM Şube Müdürü olarak atanmıştı.Yıldırımoğlu’nun telefon hattına tanımlı bylock olduğu öne sürülmüştü.İddialarla ilgili olarak Ak Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar Vuslat Tv’de katıldığı Gündem Özel programında kendisine ulaşan bilgileri paylaştı.Yıldırımoğlu’nun tedbiren Ankara Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Polis Okulları ile ilgili bir göreve çekildiği öğrenildi.Hakan Yıldırımoğlu’nun, Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olan eşi Müzeyyen Yıldırımoğlu da Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesine atanmıştı.” 

http://www.vuslathaber.com/ozel-haber/tem-muduru-hakkinda-bylock-iddiasi-h21103.html

Bu İfadeleri ile MEŞALE  adlı derneğin HAKAN YILDIRIMOĞLU ve ailesine algı operasyonu yaparak bir linç kampanyasının fişeğini atmışlardı.

HAKAN YILDIRIMOĞLU  sonrası MALATYA ‘da FETÖ/PDY  mücadelede akıl almaz olaylar ve MEŞALE’nin algı operasyonları 

8 Nisan 2017 tarihinde ; ”Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Vedat Koç’tan, FETÖ ihracına Plaketli Veda ”adlı haber Malatya gündemine bomba gibi düştü.

HSYK tarafından ihraç edilen savcı ve hakimlere plaketli gece düzenleyen FETÖ davalarına bakan mahkeme başkanlarına inceleme başlatıldı.

MUAMMER BAŞKAN
Malatya Adliyesi’nde görevli olan ancak HSYK tarafından FETÖ bağlantısı nedeniyle 17 Mart’ta ihraç edilen Hakim Şahin Tüfenkçi için skandal bir yemek verildiği ortaya çıktı. Şubat ayında eşi hakim Ayfer Sadioğlu ile birlikte Bylock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle ihraç edilen savcı Burhan Sadioğlu’nun da hazır bulunduğu yemeği veren isimler ise şoke etti.

Bol kahkahalı gece

Geceye Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Vedat Koç. 2. Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Fidan, hakimler Recep Yargıcı, Mehmet Güloğlu, Kılıçaslan Erdem, Adil Saraçoğlu, Turan Kılıç, Bilal Adıgüzel, Cumhuriyet Savcısı İsmail Gökhan Orman, HSYK tarafından ihraç edilen Burhan Sadioğlu ve Şahin Tüfekçi ile babası Erol Tüfekçi’nin katıldığı öğrenildi. Yemeğin ardından, Tüfekçi’ye plaket de verildi.

Müfettiş inceleme başlattı 

Yemeğin bir ihbar ile ortaya çıkması üzerine, HSYK tarafından yemeğe katılan hakim ve savcılar hakkında inceleme başlatılıp müfettiş görevlendirildi. Yemeği organize eden Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Vedat Koç’un, 2. Ordu Komutanı Adem Huduti’nin de aralarında bulunduğu 26’sı tutuklu 76 kişinin yargılandığı davanın da hakimi olduğu ortaya çıktı.

Sözde komutanı bırakmış!

Hakim Koç’un, başkanlığını yaptığı mahkeme, Yurtta Sulh’un hazırladığı yönetim kadrosunda Malatya’da sıkı yönetim komutanı olarak gösterilen Avni Angun ile Huduti’nin Koruma Astsubayı Hacı Eyyip Özcan’ı serbest bırakmıştı.

Kaynak : http://beydagihaberajansi.com/malatya-1-agir-ceza-mahkemesi-baskani-vedat-koctan-feto-ihracina-plaketli-veda/

MEŞALE’nin VUSLAT TV si akıllara zararlar haberleri ve HAKAN YILDIRIMOĞLU’na Linç kampanyası 

Kumpas mı Var? Geçtiğimiz günlerde bazı ulusal gazetelerde yer alan “Plaketli Veda” haberinin perde arkasını araladık ve çok çarpıcı detaylara ulaştık. Birileri koruma altına alınırken, birileri eksik bilgi ve dezenformasyon ile ateşe itiliyor.

Hain yapının şeytana pabucunu ters giydiren uygulamalarından biri olan ‘Bylock’; 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında literatürümüze girmiş ve bu kripto uygulamayı kullanan kişilerin örgütün vazgeçilmez mensupları olduğu anlaşılmıştı. Ve bu kripto uygulamayı kullananlar istisnasız tutuklanmıştı. Bunun belki de tek istisnası Malatya TEM Şube Müdürü görevini yürütürken Başkent Ankara’nın TEM Şube Müdürlüğü’ne atanan ve üç gün sonra bu görevden alınan Hakan Yıldırımoğlu oldu. Hakkında yapılan soruşturmalar neticesinde Yıldırımoğlu adına kayıtlı telefon numaralarında ‘Bylock’ tespit edilmiş ve şüpheli Yıldırımoğlu’nun ifadesi doğrultusunda bu telefon numaralarının kardeşi Furkan Yıldırımoğlu tarafından kullanıldığı belirtilerek takipsizlik kararı verilmişti.

Haberin devamını bu link ten okuyabilirsiniz http://www.vuslathaber.com/malatya/kumpas-mi-var-h23222.html

Malatya Eski TEM ve İstihbarat Şube Müdürü HAKAN YILDIRIMOĞLU bu süreçte yapılan algı operasyonlarını lanetliyorum, bir şehrin kaderi ile oynayan FETÖ uzantısı marjinal STK’ları Allah’a havale ediyorum.

Turgay SİMAVİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın