01.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Mimarlar Odası Başkanı Fidanel, Yeşilyurt’tan Aday Adayı Oldu

Malatya Mimarlar Odası Başkanı Fidanel, Yeşilyurt’tan Aday Adayı Oldu

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığına bir başvuru da Malatya Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Fidanel’den geldi. Fidanel, bugün AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı’na giderek başvuru dosyasını teslim etti.

Fidanel, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu yerel yönetimlerde en iyi şekilde temsil etmek için bu yola çıktığını söyledi. Fidanel, 2010 yılından beri büyük bir gururla üyesi olduğu AK Parti’nin bir parçası olarak liyakât ve hakkaniyet düsturuyla hizmet etmek istediğini belirtti.

Fidanel, yıllardır şehrin bir adım dahi ileri gidebilmesi adına aldığı çeşitli görev ve temsiliyetlerin ardından Yeşilyurt ilçesinde özellikle de 6 Şubat depremleriyle ortaya çıkan sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında gerek ilgili kurum ve STK’lar gerekse de yerelde belediyemiz aracılığıyla en hızlı şekilde toparlanma hatta daha ileriye gidebilmek adına Allah’ın izniyle yorulmadan ve durmadan çalışmaya söz verdiğini ifade etti.

Fidanel, Yeşilyurt ilçesinin tarihi, kültürel, doğal, ekonomik ve sosyal potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için kentsel dönüşüm başta olmak üzere geleceğe dönük projelerini hayata geçirmek istediğini kaydetti. Fidanel, Yeşilyurt Belediyesi’nin devam eden ve tamamlanan projelerini de takdirle karşıladığını ve bu projelerin ilçeye büyük katkılar sağladığını vurguladı.

Fidanel, Yeşilyurt’ta yaşayan her kesimden vatandaşın talep ve beklentilerini dikkate alarak, onlarla birlikte hareket ederek, ilçeyi geliştirecek, güzelleştirecek ve bölgede ön plana çıkaracak bir yönetim anlayışı sergileyeceğini sözlerine ekledi. Fidanel, başvurusunun hayırlı olmasını dileyerek, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın