01.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MASTÖB ÇAĞRI HEYETİ DUYURUSU: Olağanüstü Genel Kurul Toplantıları Hakkında Bilgilendirme

MASTÖB ÇAĞRI HEYETİ DUYURUSU: Olağanüstü Genel Kurul Toplantıları Hakkında Bilgilendirme

Değerli MASTÖB Üyeleri,

Sizlere İstanbul 5. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kararı hakkında bilgi vermek isteriz. Mahkeme tarafından iptal edilen 2010 ve 2012 yıllarına ait olağanüstü genel kurulların yeniden yapılması için görevlendirilmiş olmamıza rağmen, bazı defterlerin eksikliği ve üye kayıt defterleri ile DERBİS sistemi kayıtları arasındaki uyumsuzluk nedeniyle ilerleme kaydedemiyoruz. Ayrıca, 2010 ve 2012 genel kurullarının gündemlerini oluşturabilmemiz için ilgili karar defterlerine ulaşamamış bulunmaktayız.

Bu konuda İstanbul İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nden aldığımız görüşler doğrultusunda, İstanbul 5. Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda netlik kazanabilmek için talepte bulunduk.

Bu gelişmeler ışığında, 3 Aralık 2023 tarihinde düzenlemeyi planladığımız 1. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ve 10 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz 2. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, “hak ihlallerinin” önüne geçmek amacıyla iptal edilmiştir.

Mahkemenin vereceği karara göre, Olağanüstü Genel Kurullar nezdinde yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yapılacak olup, süreci yakından takip edeceğimizi belirtmek isteriz.

Bu duyuruyu MASTÖB’ün internet sitesinden yayınlamamak adına şifreleri paylaşmayan eski yönetim kurulu üyelerine müteşekkir olduğumuzu belirtmek isteriz.

Detaylı bilgilendirme için takipte kalmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,
ÇAĞRI HEYETİ

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın