01.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP’li Fendoğlu İl Başkanlığı binasının inşaat alanında incelemelerde bulundu.

MHP’li Fendoğlu İl Başkanlığı binasının inşaat alanında incelemelerde bulundu.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlıklarının bulunduğu İl Başkanlığı binasının inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde, binanın inşaat süreci hakkında bilgi alındı ve yapılan çalışmalar yerinde incelendi.

Milletvekili Fendoğlu, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, MHP Malatya teşkilatının, modern ve donanımlı bir il binasına kavuşmak için hummalı bir çalışma içerisinde olduğunu belirtti. Yapılan incelemelerde, binanın inşaat aşamasının planlanandan daha hızlı ilerlediği ve kısa sürede tamamlanarak Malatya İl Başkanlığı teşkilatının kullanımına sunulacağını ifade etti.

Fendoğlu, binanın tamamlanmasıyla birlikte Malatya’daki Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının modern ve uygun bir ortamda çalışmalarını sürdürebileceğini ve teşkilatın daha etkin bir şekilde faaliyet gösterebileceğini dile getirdi. Ayrıca, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlıklarının da aynı çatı altında toplanarak koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüteceklerini söyledi.

Milletvekili Mehmet Fendoğlu, inşaatın son durumu hakkında da bilgi vererek, binanın modern bir görünüme sahip olacağını ve teşkilat mensuplarının ihtiyaçlarına uygun şekilde dizayn edildiğini belirtti. Ayrıca, binanın tamamlanmasıyla birlikte MHP Malatya teşkilatlarının daha aktif ve verimli bir şekilde faaliyet göstereceğini, halka daha iyi hizmet verebileceklerini vurguladı.

Fendoğlu, inşaat sürecinin titizlikle takip edildiğini ve en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti. Binanın tamamlanmasıyla birlikte, MHP Malatya teşkilatlarının daha modern bir ortamda çalışmalarını sürdüreceğini ve halka daha iyi hizmet verebileceğini ifade etti. Ayrıca, teşkilat mensuplarına ve çalışanlara da inşaat sürecindeki özverili çalışmaları için teşekkür etti.
Kaynak : malatyasiyaset.com

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın