02.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Duruldu Mahallesindeki Fatih İlk ve Ortaokulunu Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Duruldu Mahallesindeki Fatih İlk ve Ortaokulunu Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Duruldu mahallesindeki Fatih İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilere suluk hediye etti. Bu ziyaret, Yeşilyurt İlçesindeki eğitim düzeyinin yükselmesi için yapılan çeşitli yatırımların bir parçasıdır.

Başkan Çınar, okul idarecilerinden öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı ve daha sonra sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Ziyareti sırasında öğrencilere suluk hediye eden Başkan Çınar, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı ve derslerinde başarılar diledi.

Başkan Çınar, “Türkiye Yüzyılına yön verecek, her yönü ile güçlü Türkiye’nin mihmandarları öğrencilerimiz olacaktır. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Onları ve ailelerini mutlu etmek, küçük dahi olsa bu mutlulukta pay sahibi olmak tek gayemizdir. Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman eğitimin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yanındayız.” dedi.

Başkan Çınar, sınıf ziyaretleri sırasında öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler bizim geleceğimizsiniz, biz sizleri çok seviyoruz. Geleceğimize yatırım yapıyoruz, sizlerin donanımlı, eğitimli, öz güven içerisinde ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine, inancına, kültürüne ve ailesine bağlı olarak yetişmesi bizim en büyük zenginliğimizdir.” şeklinde konuştu.

Öğrenciler, gerçekleşen ziyaretten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkür ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın