02.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Öğrencilere Destek Veriyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Öğrencilere Destek Veriyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hafta sonunu Bostanbaşı Kültür ve Sanat Merkezi’nde ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek geçirdi. Başkan Çınar, öğrencilere hedeflerine ulaşmaları için her türlü desteği verdiklerini belirtti.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan kültür ve sanat merkezleri, öğrencilere rahat bir ortamda ders çalışma fırsatı sunuyor. Öğrenciler, bu merkezlerin sessiz ve rahat ortamlarında ders çalıştıklarını ve kitap okuduklarını ifade ettiler. Ayrıca, görevli personellerin kendileriyle yakından ilgilendiğini ve Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a bu güzel imkanları sunduğu için teşekkür ettiklerini belirttiler.

Başkan Çınar, gençlerin eğitimi noktasında her türlü konuda yanlarında olduklarını ve kültür merkezlerini sık sık ziyaret ederek öğrencilere girecekleri sınavlar öncesinde moral desteği sağladıklarını söyledi. Ayrıca, öğrencilere kendilerini geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Başkan Çınar, eğitim hizmetlerine ciddi bütçeler ayırdıklarını ve öğrencilere girecekleri sınavlarda başarılar dilediğini belirtti. Ayrıca, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Yeşilyurt’un farklı noktalarında hizmete sundukları kültür ve sanat merkezlerine gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Çınar, “Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır” dedi. Başkan Çınar, gençlerin çalışma azmi ve heyecanlarının kendilerini çok mutlu ettiğini ve geleceği emanet edecekleri gençlere en iyi hizmeti vermek için durmadan hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Çınar, tüm öğrencilere girecekleri sınavlarda başarılar diledi ve “Cenabı Allah zihin açıklığı nasip etsin” temennisinde bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın