30.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

STK Temsilcileri ile Bir Araya Gelen Bayram Taşkın: Ortak Akıl ve İstişare ile Yol Haritası Çizilecek

STK Temsilcileri ile Bir Araya Gelen Bayram Taşkın: Ortak Akıl ve İstişare ile Yol Haritası Çizilecek

Seçim çalışmalarına Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretleri ile devam eden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket ederek yol haritalarını belirleyeceklerini vurguladı.

Ziyaretlerde Fikir Alışverişi Yapıldı

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, beraberindeki partililerle birlikte Pancar Kooperatifi, Şeker-İş Sendikası, Türk-İş Sendikası ve Kamu-Sen’i ziyaret ederek STK temsilcileri ile fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Adayı Taşkın: Sorunları Birlikte Çözeceğiz

Göreve gelmeleri halinde ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket ederek yol haritalarını belirleyeceklerini kaydeden AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, şu ifadeleri kullandı:

“Çiftçimiz ve ziraatla iç içe olacağız, sorunların çözümüne katkı sunacağız. Merkezi idare ve Büyükşehir yetki alanında kalan sorunlarda aracı kurum olarak sizlerle birlikte Malatya’mızı daha müreffeh bir şehir haline getirmek için gayret içinde olacağız.”

Deprem Yaraları Sarılıyor

6 Şubat depremlerinin ortaya çıkardığı büyük yıkıma dikkat çeken AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde yaralarımız sarılıyor, çalışmalar hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 6-7 ay gibi bir sürede tamamlanan 6 bin 140 kalıcı konutun kuraları çekildi. Şuan da 17 bin civarında konutun inşaatı ise devam ediyor. Tek bir vatandaşımızın konteyner kentler ve çarşıda kalmayıncaya kadar durmayacağız. İnşallah hep birlikte depremin yaralarını sararak Malatya’mızı ayağa kaldıracağız.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın