30.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya’da AK Parti Büyükşehir Adayı Sami Er Kuluncak’ta Coşkuyla Karşılandı

Malatya’da AK Parti Büyükşehir Adayı Sami Er Kuluncak’ta Coşkuyla Karşılandı

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Kuluncak ilçesinde Cumhur İttifakı’nın MHP’li adayı Erhan Cengiz’in seçim ofisi açılışına katıldı. Büyük bir coşkuyla karşılanan Er, burada yaptığı konuşmada Malatya ve tüm ilçelerle el birliğiyle ayağa kalkacaklarını söyledi.

Yollar ve Konutlar Öncelikli Hedefler Arasında

Belediyeciliğin canlı bir mekanizma olduğunu vurgulayan Er, Kuluncak Belediye Başkanı ve adayı Erhan Cengiz’in ilçede birçok güzel işe imza attığını ve kendilerine çok az iş bıraktığını belirtti. Göreve geldiklerinde yarım kalan işleri tamamlayacaklarını ve tüm tarım arazilerine ve yaylalara yollar yapacaklarını kaydeden Er, Malatya’nın inşasında en önemli kuruluş olan TOKİ ile uyum içinde çalışarak konut sorununu da çözeceklerini ifade etti.

Malatya’ya Hizmet İçin Geldik

Malatya’nın her bölgesini çok iyi bildiğini ve tecrübeli bir kardeşiniz olduğunu söyleyen Er, “Malatya’yı küllerinden yeniden ayağa kaldıracağız. Yeniden küllerinden doğacak. İnşallah çok daha güzel işler yapacağımıza emin olabilirsiniz.” dedi.

Cumhur İttifakı’na Güçlü Destek Bekleniyor

Er, Malatya ve tüm ilçelerle dayanışma içinde olacaklarını ve adil bir yönetim sergileyeceklerini vurguladı. Malatya’ya hizmet için geldiklerini ve başka hiçbir gayelerinin olmadığını belirten Er, bütün Malatyalılardan oy istedi.

Milletvekilleri ve İl Başkanları da Katıldı

Açılışa AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, MHP Kuluncak Belediye Başkanı ve adayı Erhan Cengiz ile çok sayıda partili ve Kuluncaklılar katıldı.

Kırsal Mahalle Ziyaretleri

Büyükşehir Adayı Sami Er ve beraberindekiler daha sonra Kuluncak ilçesine bağlı Kızılhisar, Ilısuluk, Sultan ve Karaçayır Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Milletvekilleri ve İl Başkanları ile birlikte kırsal mahalleleri ziyaretinde 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakına destek isteyen Sami Er, göreve geldiklerinde mahallelerin başta yol ve diğer sorunları olmak üzere el birliğiyle çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın