28.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi Belediye Meclisi, Olağanüstü Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Olağanüstü Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

BATTALGAZİ MECLİSİ EYLÜL AYI OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI YAPILDI
Battalgazi Belediye Meclisi, Olağanüstü Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında olağanüstü toplanan Battalgazi Belediye Meclisi’nde 2 önemli konu görüşüldü.
Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı Olağanüstü toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda ilk olarak bir önceki meclisin karar özeti okundu.
Olağanüstü toplantıda 2 madde görüşüldü. Derme Deresi 2. etap yapımı için İller Bankasından 3 milyon 500 bin TL kredi ile bir milyon 500 bin TL hibe olmak üzere toplam 5 milyon TL’nin talep edilmesi için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yetki verilmesi o birliğiyle kabul edilirken, yürürlükte olan 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına maksimum yapı yüksekliği ile alakalı madde ise imar komisyonuna havale edildi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Derme Deresi’nin tamamlanması için çalışmaları hızlandırmayı planladıklarını ifade ederek, “İçerisinde 2 kilometrelik yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, çardaklar, ışık tüneli, çocuk oyun alanları, macera parkı, seyir terası, su değirmeni, kanal üstü yaya köprüsü, şelale, gölet, cami, kaykay pisti, tırmanma duvarı, amfi tiyatro, sosyal tesisler, araç ve bisiklet köprüsünün yer alması planlanan Derme Deresi Islahı ve Park Projesi ilçemiz için çok önemli. Bu çalışmaları hızlandırarak projenin hızlı bir şekilde bitirilmesini hedefliyoruz. Etaplar halinde bitirip kısa süre içinde de vatandaşımızın kullanımına sunacağız.” dedi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısı 4 Ekim Çarşamba günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın