27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Bayram Taşkın: “Durmadan, Yorulmadan Hizmet Edeceğiz”

Bayram Taşkın: “Durmadan, Yorulmadan Hizmet Edeceğiz”

Bayram Taşkın: “Durmadan, Yorulmadan Hizmet Edeceğiz”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, seçim çalışmalarına Şehitfevzi ve Hanımınçiftliği Mahallelerinde devam etti. Göreve seçilmesi halinde hizmet bayrağını daha da ileriye taşımak için çalışacağını vurgulayan Taşkın, gece gündüz demeden Battalgazi halkına hizmet edeceğini belirtti.

Programa AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Abdurrahman Babacan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan da katıldı.

Taşkın konuşmasında, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’in bıraktığı yerden hizmet bayrağını biraz daha öteye taşımak için gayret edeceğiz. Gecemiz gündüzümüz olmayacak, durmadan yorulmadan sizlerin hizmetinde olacağız.” dedi.

“Şimdiden 31 Mart Zaferi Hayırlı Olsun”

Depremin ardından yapımlarına başlanan binlerce kalıcı konuttan yaklaşık 8 bininin tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildiğini kaydeden Taşkın, Şehitfevzi ve Hanımınçiftliği Mahallelerinin bugüne kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük destek verdiğini ve 31 Mart seçimlerinde de en yüksek oranda destek vereceğine inandığını söyledi. Taşkın, “Şimdiden 31 Mart zaferi hayırlı olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bayram Taşkın kimdir ?

Bayram Taşkın, 1974 yılında Malatya’da doğdu. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu ve 17 yıldır Malatya’da serbest avukat olarak çalışmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.
Taşkın, siyasi kariyerine 1994 yılında Refah Partisi Ankara Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nda görev alarak başladı. Daha sonra Milli Gençlik Vakfı Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Fazilet Partisi Malatya Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, Saadet Partisi Malatya İl Başkan Yardımcılığı, Malatya Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Vekilliği, Has Parti Malatya Merkez İlçe Başkanlığı ve Hukuk Der (Hukuki Araştırmalar Derneği) Malatya Şube Başkanlığı gibi görevlerde bulundu.
2013 yılında AK Parti’ye katılan Taşkın, 2013-2014 yılları arasında AK Parti Malatya Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 2024 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Battalgazi Belediye Başkanlığı’na aday gösterildi.

Taşkın’ın siyasi kariyeri, farklı partilerde ve çeşitli kademelerde görev almasıyla dikkat çekmektedir. Bu durum, Taşkın’ın siyasi yelpazede geniş bir çevreye sahip olduğunu ve farklı görüşlerden insanlarla diyalog kurabilme yeteneğine sahip olduğunu göstermektedir.
Battalgazi Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi, AK Parti’nin Taşkın’ın tecrübesine ve çalışkanlığına güvendiğini göstermektedir. Taşkın, göreve seçilmesi halinde Battalgazi’nin daha da gelişmesi için çalışacağını ve ilçenin sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını belirtmektedir.

Battalgazi’nin Önemi

Battalgazi, Malatya’nın en büyük ilçelerinden biridir. Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan ilçe, aynı zamanda Malatya’nın ekonomik ve sosyal açıdan da önemli bir merkezidir. Battalgazi’de tarım, sanayi ve turizm sektörleri gelişmiştir.

31 Mart Seçimleri

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler, Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Seçimler, ülkenin siyasi ve ekonomik istikrarı için kritik bir rol oynayacaktır.
Bayram Taşkın’ın Battalgazi Belediye Başkanlığına adaylığı, AK Parti’nin Malatya’da güçlü bir şekilde var olduğunu göstermektedir. Taşkın’ın tecrübesi ve çalışkanlığı, Battalgazi’nin daha da gelişmesine katkı sağlayacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın