30.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Bayram Taşkın Malatya ve Battalgazi’yi Ayağa Kaldırma Sözü Verdi

Bayram Taşkın Malatya ve Battalgazi’yi Ayağa Kaldırma Sözü Verdi

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Bayram Taşkın, “Umut ve hayallerimizi kaybetmeden hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi’mizi ayağa kaldıracağız” dedi.

Yoğun seçim çalışmaları yürüten Taşkın, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişi yapan Taşkın, güne AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği ev toplantısı ile başladı.

Taşkın, daha sonra MÜSİAD Malatya Şubesi, Cumhuriyet, Atatürk ve Gazi Mahalleleri Muhtarları ile Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği Malatya Şube Başkanı Enes Gül ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Göreve geldiklerinde sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak akıl ile Battalgazi’yi yöneteceklerini dile getiren Taşkın, şunları söyledi:

“Bugün yuvamdayım, evimdeyim. Kurucusu olduğum Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği’nin güzel organizasyonunda bir aradayız. Çoğumuz 30 yıl herhalde birlikte yol yürüdük, birçok badireyi birlikte atlattık. Tek idealimiz vardı, adil bir dünya ile güçlü bir Türkiye inşası. Hamd olsun bugün güçlü bir Türkiye’nin yolunda AK Partimiz çok merhale kat etti. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın hayaliydi ağır ve savunma sanayi. Bugün Türkiye’mizin ürettiği İHA ve SİHA’ları dünyanın birçok ülkesi almak için sırada bekliyor. Hamd olsun bugün 20 yıllık AK Parti iktidarlarında hocamız Necmettin Erbakan’ın bütün hayalleri tek tek gerçekleşmiş oldu.”

Malatya ve Battalgazi’yi Ayağa Kaldırma Hedefi

Taşkın, AK Parti iktidarları döneminde Meslek ve İmam Hatip Lisesi (İHL) mezunlarının yükseköğretime girişte farklı katsayı uygulaması, başörtüsü ve Kur’an kursları önündeki engeller ile Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesi gibi sorunların çözüme kavuşturulduğunu da hatırlattı.

Taşkın, “Güçlü Türkiye yolunda bundan sonra da Allah nasip ederse hep birlikte terleyip umutlarımızı kaybetmeden enkaz altında olan Battalgazi’mizi, şehrimizi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın