28.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt ilçesine bağlı Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt ilçesine bağlı Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Şahnahanlılarla Buluştu

31 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle gezilerine hız veren AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt ilçesine bağlı Şahnahan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Dayanışma İçinde Daha Güzel Bir Malatya

Burada konuşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart’ta sandık başına gidilerek önümüzdeki 5 yıl için önemli bir karar verileceğini vurguladı. 6 Şubat’ta yaşanan depremin ardından Malatya’da birçok insanın maddi ve manevi zarar gördüğünü belirten Geçit, “Şahnahan Mahallemiz de birçok yapının zarar gördüğü mahallelerimizden biri. Bizler AK Parti Belediye Başkan adayları olarak, sizlerin desteği ile bu şehri hep birlikte yeniden inşa edeceğiz. Malatya ve Yeşilyurt’umuzu eskisinden daha güzel ve güvenilir bir yer yapacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

Deprem Sonrası Yaraları Sarmak İçin Çalışmalar Başlayacak

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ise Şahnahanlılara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. Göreve geldiklerinde büyükşehir ile birlikte merkez ilçeler Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyeleri ile uyum içerisinde önemli hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Deprem sonrasında yerinde dönüşüm ve güçlendirme projeleri ile ilgili dosyaların hızlandırılması için göreve gelir gelmez çalışmalar başlatacaklarını ifade eden Er, büyük bir yıkım yaşayan Malatya’da yaraları sarmak adına geçmişten edindikleri bilgi ve birikimlerini bu yönde kullanacaklarını söyledi.

STK’lar Bizim İçin Çok Önemli

Sami Er, mahalle toplantılarının yanı sıra kentteki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Son olarak Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve yönetimini de ziyaret eden Er, Malatya’yı Malatyalılarla birlikte yöneteceklerinin altını çizdi.

Göreve gelince Malatya’da bir istişare kültürü oluşturmak istediklerini dile getiren Er, “Bizim için sivil toplum kuruşları çok önemli. Geçmişte de Malatya’da çalışmalarımız oldu. İnsanı gerçekten mutlu eden şey doğduğu, büyüdüğü topraklara gelip hizmet etmesidir. Ben bunu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği döneminde yaşadım. Allah nasip etti Sayın Cumhurbaşkanımızın bu görevi bize tevdi etti, Malatyalılara hizmet etme fırsatımız oldu yeniden” diye konuştu.

Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldıracaklarını ifade eden Er, “Malatya’da bir taraftan göçü durdururken diğer taraftan da buradan göç eden kardeşlerimizin geri gelmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha sağlam, geçmişinden daha iyi şartlarda, daha iyi bir Malatya inşa edeceğiz. Bunu da sizlerin desteği ile istişare ederek yapacağız” dedi.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ise Sami Er’i geçmişten bu yana çok iyi tanıdıklarını belirterek, “Sami başkanımızı destekliyoruz ve Malatya’mızda deprem sonrası yeniden inşa sürecinde elinden gelen tüm gayreti göstereceğine esnaf camiası olarak inanıyoruz” diye konuştu.

#AKParti #Malatya #BüyükşehirBelediye #Seçim #SamiEr #Şahnahan #Dayanışma #GüçlüMalatya

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın