19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Esenlik Süper Marketlerin düzenlediği geleneksel hediye çekilişi 18 Ocak’ta

Esenlik Süper Marketlerin düzenlediği geleneksel hediye çekilişi 18 Ocak’ta

 ESENLİK GELENEKSEL HEDİYE ÇEKİLİŞİ 18 OCAK’TA

Esenlik Süper Marketlerin düzenlediği geleneksel hediye kampanyasında 3 adet otomobil ve 144 hediye, çekilişle sahiplerini bulacak.

Esenlik Süper Marketlerin düzenlediği geleneksel hediye kampanyasında 3 adet otomobil ve 144 hediye 18 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan programla sahiplerini bulacak.

 

ÜNLÜ: Nerede Kalmıştık kampanyamız 3 ay sürdü.

3 Ekim’de başlayan Kampanya’nın 31 Aralık’ta bittiğini belirten Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü; “Esenlik olarak, kaliteli ve uygun fiyatlar ile hemşehrilerimize hizmet etmenin her daim haklı gururunu yaşıyoruz. Güvenmekte Haklısınız sloganı ile yola çıkan Esenlik ‘Bir gün değil her gün indirim’ sözünü kendine şiar edinmiş, büyüyüyerek yoluna hız kesmeden devam etmektedir. Bu Büyümenin baş mimarı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan olmak üzere, bizlerden desteğini esirgemeyen ve her zaman Esenlik Süper Marketlerden alışveriş yapan kıymetli Malatyalı hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Hemşehrilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgi ve teveccüh sayesinde yüksek bir katılım sağlanmıştır. Düzenlenecek olan program dâhilinde İnşallah kampanyamızın son etabını Noter huzurunda, hemşehrilerimizin katılımı ile gerçekleştireceğiz. “diye kaydetti.

Yaptıkları çalışmaların tamamında müşterilerinin memnuniyetinin göz önünde tutulduğunu söyleyen Ünlü; ‘Kampanyalarımızın tamamı müşteri odaklı olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizi 18 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu’na davet ediyorum.’ diye kaydetti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın