28.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Baro Başkanı Onur Demez’i ziyaret eden Ağbaba, önemli açıklamalarda bulundu.

Malatya Baro Başkanı Onur Demez’i ziyaret eden Ağbaba, önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Malatya Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Veli Ağbaba, Malatya’da gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Bugün Malatya Baro Başkanı Onur Demez’i ziyaret eden Ağbaba, önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Barosu’na yaptığı ziyarette avukatlar depremden sonraki mağduriyetleri ve Türkiye gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Baro Başkanı Onur Demez, deprem sürecinde en çok yorulan vekillerden birinin Veli Ağbaba olduğunu söyledi.

AĞBABA: “BİRÇOK AVUKAT İŞYERİNİ KAYBETTİ”

Kahramanmaraş depremlerinde büyük hasar alan Malatya merkezde yaklaşık 650 avukat bürosunu kaybetti. Avukatların en çok etkilenen meslek grubu olduğunu söyleyen Ağbaba, Birçok avukatımız çalıştıkları iş yerlerini, belgelerini, bilgisayarlarını kaybetti. Büyük bir mağduriyet yaşandı. Buna rağmen deprem sürecinde baro olarak Malatya insanının yanında oldunuz. Ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“MALATYAYA YAKIŞIR BİR ADLİYE BİNASI YAPILMALI”

“BİR MALATYA MİLLİYETÇİSİ OLARAK MALATYANIN SESİNİ HER PLATFORMDA YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİM”

 

Baro Başkanı Onur Demez: “Uzun yıllardır Malatya’da yapımına bir türlü geçilemeyen Adalet Sarayı’nın 24 Ağustos’ta ihalesinin yapılacağını” ifade etti. Ağbaba’nın  Malatya’da  deprem sürecinde en çok yorulan vekillerden biri olduğunu belirtti ve yoğun çabası ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Ağbaba: “Malatya’da yapılacak olan adliye binası Malatya’ya yakışır, Hakim, savcılarımızın, avukatlarımızın rahatça hizmet verebileceği genişlikte bir bina olmalıdır. Bunun da takipçisi olacağız. Türkiye’de sevilen sayılan bir Malatyalının olması gurur verici bir şey.  Sizden önceki Baro Başkanımızın Türkiye Barolar Başkanı olması önemli. Biz Malatya Milletvekili ve Malatya milliyetçisi olmamızdan dolayı hangi siyasi görüşten olursa olsun, hem bürokraside hem çeşitli yerlerde göreve gelmesini önemsiyoruz. Malatya’nın sesini her platformda yükseltmeye devam edeceğiz ” dedi.

“KARACİĞER NAKİL ENSTİTÜSÜ, TÜRKİYE VE DÜNYA İÇİN BİR DEĞER, MALATYA İÇİN DE GURURDUR”

Geçtiğimiz günlerde dünya kamuoyunda yer alan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Prof. Dr. Sezai Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen çapraz karaciğer nakli konusunda Ağbaba, Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a teşekkürlerini sundu. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilen bu karaciğer ve organ nakilleri, Türkiye ve dünya için bir değer, Malatya ve hepimiz için de gurur kaynağıdır.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın