27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

“Malatya’da AK Parti’nin tek rakibi Yeniden Refah Partisi’dir”

“Malatya’da AK Parti’nin tek rakibi Yeniden Refah Partisi’dir”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “AK Parti Malatya’da kendisine kesinlikle CHP’yi muhalefet olarak görmüyor. Şu anda AK Parti’nin hedefinde Battalgazi’de, Yeşilyurt’ta, Akçadağ’da Yazıhan’da, Hekimhan’a, Darende’de, Pütürge’de, Kale’de, Kuluncak’ta, Doğanyol’da, Yazıhan’da Yeniden Refah Partisi var. AK Partili yöneticiler Malatya’da Yeniden Refah Partisi’nden korkuyor.  Vatandaşa şunu söylüyorlar, ‘Yeniden Refah Partisi’ne oy verirseniz CHP gelir’ diyorlar. Malatya’da insanları böyle aldatmaya çalışıyorlar” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberindeki partililerle birlikte Akçadağ ilçesinin Ilıcak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya Yeniden Refah Partisi Akçadağ Belediye Başkanı ve adayı Ali Kazgan,  Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen ile partililer katıldılar.

Bilal Yıldırım, şehir merkezinde de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

-“Şu anda iktidarı ve muhalefetin tek bir alternatifi var, oda Yeniden Refah Partisi’dir”

 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Biz Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakının içindeydik. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan, AK Parti’nin doğrularını destekliyor, ama yanlışlarını da eleştiriyor. Bizde Malatya’da aynı şekilde hareket ediyoruz. Genel Başkanımız, 2024 bütçesinde faiz var diye, bütçe açığı var diye Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan ret oyu kullandı. Bizdeki muhalefet yanlışa yanlı doğruya doğru demektir. Bu konuda kim ne derse desin. İktidarın yanlışları var, ama karşıda olan muhalefetin, CHP’nin de yanlışları var. CHP şu anda bizim çok istemediğimiz bazı konulara yelteniyor. Şu anda iktidarı ve muhalefetin tek bir alternatifi var, oda Yeniden Refah Partisi’dir.” dedi.

Akçadağ ilçesinde Ali Kazgan’a daha güçlü bir desteğin çıkacağına inandığını belirten Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi bu yerel seçimlerde çok daha güçlü çıkacaktır. Çünkü genel başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ı 2028’de Cumhurbaşkanı yapacağız. Genel başkanımızın elinin güçlü olması için yerelde güçlü olmamız gerekiyor.” İfadelerini kaydetti.

-“Vatandaşın sağlam binası yıktırıyorlar, ama kendi çürük binalarını rantları kaybolmasın diye korumaya alıyorlar, rezerv alanın dışına çıkartıyorlar”

 

Bilal Yıldırım şunları söyledi, “AK Parti Malatya’da kendisine kesinlikle CHP’yi muhalefet olarak görmüyor. Şu anda AK Parti’nin hedefinde Battalgazi’de, Yeşilyurt’ta, Akçadağ’da Yazıhan’da, Hekimhan’a, Darende’de, Pütürge’de, Kale’de, Kuluncak’ta, Doğanyol’da, Yazıhan’da Yeniden Refah Partisi var. AK Partili yöneticiler Malatya’da Yeniden Refah Partisi’nden korkuyor.  Vatandaşa şunu söylüyorlar, ‘Yeniden Refah Partisi’ne oy verirseniz CHP gelir’ diyorlar. Malatya’da insanları böyle aldatmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, Yeniden Refah Partisi’ni engelleyemeyecekler. Malatya’yı 20 yılda enkaza çevirdiler, Malatyalı gözyaşı dökerken, onlar bu şehrin enkazını bile ranta çevirmenin derdine düştüler.  Malatya’da halen rezerv alanları resmi olarak açıklayamıyorlar. Çünkü kendi bina ve mülklerini gece kondu gibi korumaya almışlar. Vatandaşın sağlam binası yıktırıyorlar, ama kendi çürük binalarını rantları kaybolmasın diye korumaya alıyorlar, rezerv alanın dışına çıkartıyorlar. Bu durumu tüm Malatyalılar görüyor ve biliyor. Malatyalılar bu saatten sonra rant siyasetine oy vermeyecek. Malatya’da depremin yaralarını saramadılar, depremin yarasını her gün kanatıyorlar.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın