26.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Malatya Bunu da Gördü ! Fırıncılar’dan Megsaş Ekmege Zam Yapsın Protestosu !

Malatya Bunu da  Gördü ! Fırıncılar’dan Megsaş Ekmege Zam Yapsın Protestosu !

EKMEĞE ZAM YAPIN EYLEMİ !

Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, , “ekmeğe zam yapıldı ki, fırıncılar biraz kendine gelsinler, biraz kazansınlar ancak yapılan zam hiçbir şeye yaramadı. Fırıncılar zarar ediyor, bunun da sebebi Malatya Büyükşehir Belediyesidir” iddiasından sonra Büyükşehir binası önünde bir eylem gerçeleştirildi.
Fırıncılar Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Megsaş ve Esenlik’in ekmeğe zam yapmamasına tepki göstermek amacı ile belediye önünde eylem yaptı.

10 Haziran‘da yapılan ekmek zammında zamlı satış yapmayan ve 200gr ekmeği 1.5 tl den satmaya devam eden Esenlik AŞ ve Megsaş’a tepki amacıyla dün akşam saatlerinde fırıncıların Malatya büyükşehir belediye binası önünde yolu kapatarak trafiği kapatarak eylem yaptılar.
Bir süre sonra grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Bugün itibari ie Büyükşehire bağlı Megsaş ve Esenlik’te ekmek 1,5’den satılmaya devam ediyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 6 YORUM
  1. Avatar ahmet akkaya dedi ki:

    Halkı düşünen ve halkını mağdur etmeyen belediyeyi protesto etmek acizliktir aç gözlülüktür fırıncılar az sahtekarlıklarını bir kenara bırakıp işlerine baksınlar.

  2. Avatar serhat güneş dedi ki:

    Çok gereksiz bir eylem her konuda esnafın yanında olan esnafın hakkını gözeten her bir fert le tek tek ilgilenen bir belediyeye sahibiz. Bu küçük kugularla akşamınızı renklendirmeye çalışmışsınız kendinize yazık etmissiniz

  3. Avatar kazim demirsoy dedi ki:

    Yani kusura bakmayın ama şuan gördüğüm şey düpedüz hainlik. Ülke olarak Yaşadığımız şu zor günlerde birde kalkıp belediyenin önünde yaygara çıkarma. Sizin gibi insanların ekmeğimi alınır be. Yazık yazık.

  4. Avatar emine atasoy dedi ki:

    Bi vatandaş olarak orada bulunan herkese hakkımı helal etmiyorum hastam vardı sıtmapınarından hastaneye 1 saatte gittim yazıklar olsun sizede eyleminizede… Ekmek 2 tl olmuş daha neyinden memnun değil bu vampirler !!!

  5. Avatar Rabia uslu dedi ki:

    Turkiye’nin neresinde halk daha ucuza ekmek yesin diye caba gösteren bi belediye protesto ediliyor. Bu firmaların hiç birinden ekmek almayacağım

  6. Avatar Ali soylu dedi ki:

    Turkiye’nin neresinde halk daha ucuza ekmek yesin diye caba gösteren bi belediye protesto ediliyor. Bu firmaların hiç birinden ekmek almayacağım. Bu düpedüz nankörlük

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın