28.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

“Sağlıklı Bir Hayat İçin Mutlaka Spor Yapalım”

“Sağlıklı Bir Hayat İçin Mutlaka Spor Yapalım”

BAŞKAN ÇINAR, BİSİKLET KULLANIMINA DİKKAT ÇEKMEK AMACIYLA MESAİYE BİSİKLETLE GELDİ

“Sağlıklı Bir Hayat İçin Mutlaka Spor Yapalım”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bu yıl ki teması ‘Gelecek Enerjini Koru’ olan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında; bisiklet kullanımına dikkat çekmek amacıyla yeni haftanın ilk günkü mesaisine bisikletle geldi.

7’den 70’e herkesi spor yapmaya teşvik etmek amacıyla gerek sportif yatırımlar gerekse de sosyal sorumluluk projeleriyle toplumda farkındalık oluşturacak çok sayıda hizmetin altın imza atan Yeşilyurt Belediyesi, bisiklet kullanımının teşvik edilmesi amacıyla her yıl 16 ile 22 Eylül günleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasına da tam destek veriyor.

Gelecek nesillere sağlıklı, güzel ve temiz bir dünya emanet edilmesi hedefiyle bu yıl ki teması ‘Gelecek Enerjini Koru’ olan Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle sportif faaliyetlerin artırılması talimatı veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da bugün ki mesaisine bisikletle geldi.

Sabah saatlerinde evinden çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, MAŞTİ karşısındaki Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binalarının olduğu bölgeye kadar pedal çevirdi.

Sağlıklı bir hayat için herkesi spor yapmaya davet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Avrupa Hareketlilik Haftasına destek vermenin yanı sıra bisiklet sürmeyi daha fazla teşvik etmek amacıyla toplumda farkındalık oluşturacak faaliyetlere hız verdiklerini söyledi.

İlçe genelinde düzenlenen sportif faaliyetlerden dolayı Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünü tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,  “Avrupa Hareketlilik Haftasına destek vermek amacıyla çok sayıda faaliyet yaptık, bizlerde bugün ki mesaimize bisikletle gelerek farkındalık oluşturmaya çalıştık. Günümüz dünyasında hareketlilik, enerjik ve dinamik bir hayata sahip olmak çok önemlidir. Sağlıklı bir hayat hem vücut sağlığı hem de çalışma hayatında elde edilecek başarılar noktasında farklı bir yeri vardır. Ne kadar hareketli olursak vücudumuzda o kadar sağlıklı olur, daha dinamik ve sağlıklı bir hayat yaşarız. Belediye olarak ta sporu teşvik eden hizmetlerimize her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. Konteyner kentlerimizde, spor tesislerimiz ve sosyal yaşam alanlarımızda düzenlediğimiz sağlıklı yaşam yürüyüşleri, bisiklet turları, kurslar ve salon sporlarına kadar geniş bir yelpazedeki etkinliklerimizle sporun yaygınlaşması için mücadele veriyoruz. Her yıl Avrupa Hareketlilik Haftasında düzenlediğimiz etkinlikler, bisiklet turları ve farklı sportif faaliyetlerle 7’den 70’e herkesin spora yönelmesini ve en az bir spor dalıyla uğraşması için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle yaşadığımız deprem felaketinden dolayı vatandaşlarımızın sosyal hayatı, psikolojileri ve kültürel yaşamlarında oluşan tahribatları gidermek içinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizle deprem travmasının giderilmesi için çaba harcıyoruz. Ekiplerimiz konteyner kentlere portatif spor aletlerini götürerek depremzede ailelerimize ve çocuklarımıza yönelik çeşitli faaliyetler düzenliyorlar. Tüm vatandaşlarımızı Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerimize davet ediyoruz.” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın