28.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

YRP Büyükşehir Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’mız da 20 yıllık tüm olumsuzlukların ve enkazların siyasi sorumluları bu şehir için çözüm olamazlar.”

YRP Büyükşehir Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’mız da 20 yıllık tüm olumsuzlukların ve enkazların siyasi sorumluları bu şehir için çözüm olamazlar.”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’mız da 20 yıllık tüm olumsuzlukların ve enkazların siyasi sorumluları bu şehir için çözüm olamazlar.” dedi. Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım ve beraberindeki partililer çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundular. Yıldırım, esnaflara hayırlı alışverişler dileyerek, “Vatandaşlarımızın önce dualarına, sonra oylarına talibiz” dedi. Vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yıldırım, “Malatya’yı 20 yılda getirdikleri tablo, çökmüş, enkaza çevrilmiş bir şehirdir. 20 yılda doğru, adil, adaletli bir yönetim sergilenmiş olsaydı; Malatya’mız da 6 aylık, 2 yıllık, 3 yıllık yeni binalar depremde kullanılmaz hale gelmezdi. Hem şehrimizi enkaza çevirdiler, hem de bütün birikimlerinin yok olmasına neden oldukları Malatyalıyı enkaza çevirdiler. Malatya’mız da 20 yıllık tüm olumsuzlukların ve enkazların siyasi sorumluları bu şehir için çözüm olamazlar.” İfadelerini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım’ın ifadeleri oldukça güçlü. Yıldırım, Malatya’nın son 20 yılda yaşadığı olumsuzlukları ve enkazları eleştiriyor ve bu durumun siyasi sorumlularının şehir için bir çözüm olamayacağını belirtiyor. Ayrıca, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların dualarına ve oylarına talip olduğunu ifade ediyor. Yıldırım, Malatya’nın mevcut durumunu “çökmüş, enkaza çevrilmiş bir şehir” olarak tanımlıyor ve bu durumun, doğru, adil ve adaletli bir yönetimin olmamasından kaynaklandığını belirtiyor. Yeni binaların depremde kullanılamaz hale gelmesini ve Malatyalıların birikimlerinin yok olmasını da bu duruma örnek olarak gösteriyor. Yıldırım’ın bu ifadeleri, seçim kampanyasının önemli bir parçası olacak gibi görünüyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın