27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeşilyurt’ta 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için CHP’nin Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fahri Kayhan’da bulunan kafeleri ziyaret ederek hemşerileriyle tanışan Gürsoy, taleplerini dinliyor ve başkan seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi planladığı projeleri paylaşıyor.

Gençlere ve eğitime büyük önem veren Gürsoy, projeleriyle dikkat çekiyor. Daha sosyal ve internete rahatlıkla erişebilecekleri ortamlar sunmayı hedefleyen Gürsoy, modern kütüphaneler ve ücretsiz çay, kahve ve ikramlarla gençlere keyifli vakit geçirebilecekleri mekanlar vadediyor.

Gençleri geleceğin teminatı olarak gören Gürsoy, onların yanında olacaklarını ve projelerini istekleri doğrultusunda şekillendireceklerini belirtiyor. Daha mutlu ve yaşanılabilir bir Yeşilyurt için güçlü bir ekiple göreve hazır olduklarını vurgulayan Gürsoy, “Siz isteyin, biz proje yapalım. Daha mutlu ve yaşanılabilir bir Yeşilyurt için bizler çok güçlü bir ekibimizle göreve hazırız. İşimiz Gücümüz Yeşilyurt. Yetki sizden, hizmet bizden.” mesajını veriyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın