27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra Yamaç Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Taşkın, Türkiye’nin son 20 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük badireler atlattığını söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinin önemini vurgulayan Taşkın, bu seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ellerinin güçlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Yerel seçimlere az bir zaman kaldığını hatırlatan Taşkın, geçmişte yaşanan insan hakları ihlallerini hatırlatarak, bu ihlallerin Erdoğan’ın kararlı duruşu sayesinde ortadan kaldırıldığını ifade etti.

28 Şubat sürecini ve AK Parti’nin gölgesinde CHP-DEM ittifakına çalışanları eleştiren Taşkın, asıl oyunun Erdoğan’ı zayıflatmak olduğunu söyledi.

Taşkın, daha sonra Bulgurlu Mahallesi’nde kurulan Teknokent konteyner kentte kalan vatandaşları ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada Battalgazi’nin her noktasına temas ettiklerini belirten Taşkın, kırsal ve en uç mahallelere kadar hizmet götürdüklerini söyledi.

Taşkın, Battalgazi’de önemli projeler ürettiklerini ve doğalgaz, altyapı gibi konularda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Karşılaştıkları sorunlara anında çözüm bulduklarını belirten Taşkın, depremden dolayı bazı aksaklıklar olduğunu, ancak internet, doğalgaz ve kanalizasyon gibi konularda gerekli çalışmaları yürüttüklerini ve kalıcı konutlara taşınma sürecinin devam ettiğini söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın