27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Alper Gürsoy Yeşilyurt için Yola Çıktı!

Alper Gürsoy Yeşilyurt için Yola Çıktı!

Yeşilyurt, 15 Şubat 2024 –  CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, düzenlediği basın toplantısıyla Yeşilyurt için yola çıktığını duyurdu.

Gürsoy, konuşmasında iktidar partisinin 22 yıllık rant, rüşvet ve yolsuzluk dolu yönetimine karşı Yeşilyurt’a nefes aldırmak, depremde açılan yaralara şifa olmak ve Yeşilyurt’u hak ettiği mutlu ve özgür yaşam koşullarına yeniden kavuşturmak için yola çıktıklarını belirtti.

6 Şubat depreminde kaybettiğimiz yurttaşlarımızı saygı ve rahmetle anan Gürsoy, depremde yaşananların yerel yönetimlerin ne kadar hazırlıksız ve yetersiz olduğunu gösterdiğini vurguladı. Bir yılı aşkın süredir bu sorunların çözülmemiş olmasının Malatyalıları bu sorunları çözmeye teşvik ettiğini ifade eden Gürsoy, Yeşilyurt Belediyesine talip olduklarını ve bu sorunları çözmek için Yeşilyurtluların desteğini istediklerini söyledi.

Gürsoy, Yeşilyurt’u şeffaf, adil ve sosyal belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerine, ayrıştırmadan birleştireceklerine, Yeşilyurt’u şehrinden memnun, huzurlu, geleceğinden umutlu insanların ilçesi yapmak için var güçleriyle çalışacaklarına söz verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın