27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Başkan Gürkan, Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı Makamında Ağırladı

Başkan Gürkan, Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı Makamında Ağırladı

Başkan Gürkan, Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı Makamında Ağırladı

ENGELSİZ YAŞAM VE SPOR MERKEZİNE ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya’da birçok ziyaret gerçekleştiren Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak Büyükşehir Belediyesi tarafından Down Sendromlu çocukların hizmetine sunulan Gülen Yüzler Kafesini de ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin engellilere yönelik güzel ve başarılı hizmetler gerçekleştirdiğini belirtti.

Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezine Erişilebilirlik Belgesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hizmete sunulan Engelsiz yaşam ve Spor Merkezi engellilere yönelik faaliyetlerine devam ediyor.

804 engelli ve 178 yaşlı bireye yüzme, masa tenisi, atletizm, eğitsel oyunlar, fizyoterapi ve fitness branşlarında alanında uzman eğitmenler tarafından hizmet vermekte olan Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezi; Gülen Yüzler Kafe (Down Kafe) ve Kernek Engelliler Merkezinden sonra ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ alan üçüncü nokta oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Spor Merkezi ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ ise Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak tarafından Başkan Gürkan’a teslim edildi.

Belge teslimi sırasında kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Gürkan, “Engelli kardeşlerimizin daha sağlıklı bir ortamda kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri mekânlar oluşturuyoruz. Engelli kardeşlerimizin daha sağlıklı ortamlarda yaşamalarını sağlamak için gayretlerimiz devam edecek. ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ ve Bayrağını bizlere takdim eden Sayın Bakan Yardımcımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın