27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, “Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhan kuracağız” dedi.

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, “Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhan kuracağız” dedi.

TABAROĞULLARI: “BİRLİĞİN GÜCÜYLE YENİ VE MODERN BİR HEKİMHAN KURACAĞIZ”

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında, Cumhur İttifakı’nın MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, “Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhan kuracağız” dedi.

Hekimhan’ın ilçe merkezi ve mahallelerinde düzenlediği toplantılarla Hekimhanlılar ile buluşan ve onların sorunlarını dinleyen Tabaroğulları, “Hekimhanlı kardeşlerimiz artık Hekimhan’ın çağdaş, modern ve yaşanabilir bir ilçe olmasını arzuluyor. Sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz. Göreve geldiğimiz gün Hekimhan’ın değişimi başlayacak. Birliğin gücüyle yeni ve modern bir Hekimhan kuracağız.” şeklinde konuştu.

“YAZIK, GELİŞMİŞLİKTE HEKİMHAN GERİLERE DÜŞMÜŞ…”

TÜİK verilerine göre Türkiye’deki 973 ilçe arasında gelişmişlik açısından Hekimhan’ın 721’inci sıralara gerilediğine dikkat çeken Tabaroğulları, “Bu kadar önemli maden yataklarına sahip olacaksınız. Bu kadar önemli tarih ve doğa güzelliklerine sahip olacaksınız. Ancak gelişmişlik düzeyinde gerilere gideceksiniz. Yazık, Hekimhan bunu hak etmiyor. Hekimhanlı kardeşlerimiz de bu durumdan memnun değil. Biz önemli projelerimizle kısa sürede Hekimhan’ı ayağa kaldıracağız ve çağdaş modern bir Hekimhan’ı kurmanın adımlarını atacağız. Hekimhan yarınlarda Malatya’nın istihdam açısından en önemli çekim merkezi olacaktır. Binlerce insan Hekimhan’da yaşamaya gelecek. İşte biz Hekimhan’ı buna hazırlamak zorundayız. Planlarımız 100 bin nüfuslu bir Hekimhan kurmak üzerine. Eğitim önceliğimiz olmak üzere, yaşam kalitesini artıracak sosyal projeleri çok hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er ve beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Tabaroğulları, Güzelyurt, Sarıkız, Kocaözü ve Selimli mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kendilerine gösterilen yakın ilgiden büyük mutluluk duyduklarını da dile getirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın