27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Gürkan: Karahan Mahallesi ile Orduzu Kaldırım arasındaki yolumuz asfaltlandı

Gürkan: Karahan Mahallesi ile Orduzu Kaldırım arasındaki yolumuz asfaltlandı

BATTALGAZİ KARAHAN İLE ORDUZU KALDIRIM ARASI YOL ASFALTLANDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi yol medeniyettir düsturuyla hareket ederek Malatya’nın yol ağını artırmak ve ulaşımda farklı arterlerin oluşturulması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Şehrin birçok noktasında yol açma, genişletme ve asfalt çalışmalarını sürdüren Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Battalgazi ile Orduzu arasında bağlantıyı sağlayacak olan Kaldırım Caddesindeki çalışmalarını tamamladı.

Hizmetlere vatandaşlardan teşekkür

Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Biz sizden razıyız, rabbim işinizi rast getire. İnşallah yolunuzda muzaffer olursunuz. Biz sizden razıyız. Yaptığınız hizmetlerden de memnunuz.

Ongen: Yolumuzda çalışmalar tamamlandı

Battalgazi İlçesi Karahan Mahalle Muhtarı Remzi Ongen, “Karahan Mahallemizden Kaldırım’a giden yol atıl durumda sathi asfalttı. Yolumuz deforme olmuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan tarafından verilen talimatla yolumuz sıcak asfaltla buluştu. Çalışmalar sadece burayla sınırlı değil Malatya’nın genelinde devam ediyor. Yolumuzdaki çalışmalar tamamlandı, yol çizgileri çizildi. Mahallem ve şahsım adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Malatya’nın yollarını temiz, bakımlı ve konforlu bir hale getirmek için mücadele eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. 6 Şubat depremlerinde en büyük hasarı alan illerden biri Malatya. Sayın Başkanımız deprem süresince sahadaydı. Dışarı gidecek vatandaşların giderleri ile vatandaşların yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması noktasında bütün yük Selahattin Başkanın omuzlarındaydı. Başkanımız her kesle yakından ilgilendi. Başkanımızın işi rast gelsin” şeklinde konuştu.

Gürkan: Karahan Mahallesi ile Orduzu Kaldırım arasındaki yolumuz asfaltlandı

Çalışmaların tamamlandığı Kaldırım Caddesinde incelemelerde bulunan Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, “Karahan Mahallesi ile Orduzu Kaldırım arasındaki yolumuz bağlantı yollarıyla birlikte yaklaşık 7 km. Yolumuzdaki asfalt çalışmasını tamamladık. Modern bir asfalt kaplaması yapıldı. Bu çalışmaları yapan başta Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına,  hizmetlerin yapımında büyük destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Depremle birlikte deprem yaralarının sarılmasının yanında diğer alanlarda da gerek sosyal, kültürel, eğitim gerekse de altyapı ve üstyapı çalışmalarında da hakikaten yoğun bir çalışma örneği gösterilmekte.  Ayrıca Kuzey Kuşak Yolu ile birleşecek ve Sivas Yoluna bağlanacak. Aynı zamanda Elazığ yoluna da Güldal Akşit Bulvarı ile bağlanacak. Bu çalışmalarımız Malatya’mıza şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yapılan bu hizmetlere bütüncül olarak baktığımız zaman milyarlara tekabül eden çalışmalar. Bu çalışmaları birbirine eklediğimiz zaman 100 km üzerinde bir asfalt çalışması Kuzey Kuşak Yolu, Güldal Akşit Bulvarı ile birlikte Elazığ ve Sivas Yoluna bağlanan bulvar 100 km bir asfalt çalışması” şeklinde konuştu.

Tüfenkci: Yolumuzun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum

Yapılan çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Yolumuzun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Malatya’nın bütününde kırsal mahallelerimiz dahil özellikle son zamanlarda asfaltsız yerleşim yeri kalmadığı görülmekte. İlçe yollarımızın da büyük çoğunluğunun Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldığını biliyoruz. Şehrin merkezinde ana arterlerde Güldal Akşit Bulvarı, Kuzey Kuşak Yolu, Kuzey Çevre Yolu ile birlikte ulaşımda büyük bir rahatlama olduğunu görmekteyiz. Deprem birçok yolumuzda bozulmaların olmasına neden oldu. İnşallah kent içerisinde dönüşümü sağladığımız zaman binalar yapıldığı zaman o yollarımızda burada olduğu gibi düzenli ve intizamlı bir şekilde yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Yol ve Altyapı Daire Başkanlığımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Malatya’mıza, Battalgazi’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın