27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İşçilerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Geçit, 11 ayın sultanı Ramazan ayını tebrik etti.

İşçilerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Geçit, 11 ayın sultanı Ramazan ayını tebrik etti.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’in Organize Sanayi Bölgesi ve Konteyner Kent Ziyaretleri

Organize Sanayi Bölgesi Ziyareti

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, AK Parti İl ve Yeşilyurt İlçe Yöneticileri ile birlikte 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Makromen Ayakkabı fabrikasını ziyaret etti. Fabrika yöneticileri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Geçit, fabrikayı gezerek firmanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. İşçilerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Geçit, 11 ayın sultanı Ramazan ayını tebrik etti.

31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Geçit, Türkiye’de ve Malatya’da artık her şeyin en iyisinin üretildiğini ve bundan gurur duyduğunu belirtti. Sıcak karşılamadan dolayı fabrika yöneticilerine teşekkürlerini ileten Geçit, şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde Makromen Ayakkabı fabrikamızı ziyaret ettik. Sıcak karşılamaları ve teveccühleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu fabrikalar Malatya adına gurur verici. Şu görülüyor ki ülkemizde ve Malatya’mızda her şeyin en iyisi yapılıyor. Bizler de yönetime geldiğimiz zaman nasıl ki şehrimizi ayağa kaldırmak için üniversitelerle işbirliği yapacaksak, sanayici ve yerel yönetimlerin de işbirliğinin en iyi örneğini sergileyeceğiz.”

Konteyner Kent Ziyaretleri

Her fırsatta konteyner kentlerde kalan vatandaşları ziyaret eden AK Parti Yeşilyurt Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, bu kez de İkizce Konteyner Kent’te kalan vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Geçit, depremzedelerin ev ve iş yerlerinin durumları hakkında bilgi aldı ve 1 yıl içerisinde bu sorunları çözeceği sözünü verdi.

Depremzedelere özel ilgi gösteren Geçit, Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile kiracı olan dar gelirli depremzedeler için de konut yapılacağını hatırlattı. Geçit, yapılacak konutlar sonrasında kiraların da yarı yarıya düşeceğine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Bir yıl içinde 55 bin konut teslim edeceğiz, sonra da kiracılara ve dar gelirli kiracılara konut üreteceğiz. Biz büyükşehir belediyesi ile ekip halinde TOKİ ile işbirliği içinde dar gelirliler için konut yapacağız. Yapacağımız konutların ardından kiralar yarı yarıya düşecek. Kiracılarımızı da yalnız bırakmayacağız. Depremin izlerini silmek için gecemizi gündüzümüze katacağız.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın