27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

MHP Akçadağ ve Doğanşehir ilçe kongreleri de tamamlandı

MHP Akçadağ ve Doğanşehir ilçe kongreleri de tamamlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçadağ ve Doğanşehir ilçe kongreleri de birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi.

MHP’nin Malatya’daki ilçe genel kurul süreci Arguvan, Arapgir, Hekimhan, Yazıhan, Kale, Pütürge ve Doğanyol ilçelerinin ardından Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde de tamamlandı. MHP, Malatya’da 4 gün içinde 9 ayrı ilçenin genel kurulunu gerçekleştirdi.

MHP Akçadağ ve Doğanşehir 14.Olağan Kongrelerine MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Doğanşehir belediye Başkanı Durali Zelyurt ve partili yöneticiler katıldı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “MHP ilçe kongreleri birlik ve beraberlik içinde geçiyor. Tüm teşkilatlarımız MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin 31 Mart 2024 yerel seçimleri için gösterilen hedefleri gerçekleştirme heyecanı içindedir. Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ayrıştırmadan milli ve manevi ortak paydada buluşan her kardeşimizi, her vatandaşımızı kucaklıyoruz. Depremin yaralarının sarılması noktasında MHP olarak üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüpheli olmasın. MHP, hiçbir vatandaşının açıkta kalmasına müsaade etmez. Malatya’nın hızlı bir şekilde kalıcı olarak ayağa kalkması bizim öncelikli hedefimizdir.” dedi.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök’te genel kurula katılarak, MHP’nin coşkusuna ve heyecanına ortak olan herkese teşekkür ederek, “MHP olarak ilçe kongre sürecini tamamlayıp, şehrimizin ve hemşehrilerimizin ana gündemi olan deprem konusuna daha çok odaklanacağız. Bu nedenle 4 günde 9 ilçemizin genel kurulunu tamamladık. MHP Malatya’da güçlü teşkilatları ile sorunların çözümünde daha çok etkin olacaktır. Yerel seçimler öncesinde kadrolarımızı güçlendirmeyi sürdürüyoruz.” ifadelerini kaydetti.

-MHP Akçadağ İlçe Yönetimi
MHP Akçadağ ilçe Başkanlığına yeniden Kenan Güde seçilirken, MHP Akçadağ İlçe Yönetim Kuruluna Hakan Uçar, Mehmet Yıldız, Turgay Koşar, Hakan Torun, Adnan Günay, Ahmet Ülger, Mustafa Karakaş, Mehmet Demir, M. Sabit Menge, Mehmet Akgedik, Bülent Kocabey, Erdoğan Maskar ve Mustafa Turcan seçildi.

-MHP Doğanşehir İlçe Yönetimi
MHP Doğanşehir İlçe Başkanlığına da Saffet Yağçı yeniden seçilirken, MHP Doğanşehir Yönetim Kuruluna Faruk Yıldırım, Nursel Karagöz, Metin Zelyurt, Osman Doğan, Koray Altuntaş, Mehmet Çağan, Yaşar Korkmaz, Murşit Avcı, Ali Karagöz, Hanifi Çelebi, Engin Taştı, Ramazan Karakaş, Emir Ürkmez ve Mustafa Melular getirildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın