27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Murat Aslan, Yeşilyurt’u Ayağa Kaldırmak İçin Oda Başkanlarıyla El Ele Veriyor!

Murat Aslan, Yeşilyurt’u Ayağa Kaldırmak İçin Oda Başkanlarıyla El Ele Veriyor!

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, “Malatya’nın ve Yeşilyurt’un zaman kaybedecek zamanı yok.” diyerek, şehrin kalkınması için tüm oda başkanları ve paydaşlarla birlikte çalışmayı planladığını açıkladı.

Aslan, seçim vaatlerini şu şekilde sıraladı:

  • Ortak akıl ile yönetim: Tüm oda başkanları ve paydaşlarla istişare ederek şehri yönetmek.
  • Şehrin kalkınması: Malatya’nın ve Yeşilyurt’un kaybedecek zamanı olmadığını ve şehrin kalkınması için acil adımlar atılması gerektiğini savunmak.
  • Liyakatli yönetim: Makamların liyakatli kişiler tarafından doldurulması gerektiğine inanmak.
  • Huzurlu bir şehir: Malatya’yı huzurlu bir şehir haline getirmeyi planlamak.

Aslan, adaylığına ilişkin önemli bilgiler de verdi:

  • Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Aslan’ın adaylığını desteklediğini ve Aslan’ın şehrin kalkınması için önemli bir şans olduğunu belirtti.
  • Malatya TSO Başkanı Oğuz Ata Sadıkoğlu da Aslan’ın adaylığını desteklediğini ve Aslan’ın şehrin doktoru olduğunu söyledi.
  • Aslan, seçilirse tüm oda başkanlarıyla sürekli temas halinde olacaklarını ve onların bilgi birikiminden faydalanacaklarını söyledi.

Aslan’ın Ziyaretleri:

Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Ziraat Odası Başkanı Fevzi Çiçek, Türkiye Harp Malülü Gaziler – Şehit Dul Yetimler Derneği, Kızılay Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, Malatya TSO Başkanı Oğuz Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Sıtma Pınarı Perşembe Pazarı ve Yeşilyurt’a bağlı Tepeköy Mahallesini ziyaret etti.

Aslan’dan Mesaj:

Aslan, “Bu şehirde makamlar vebali büyük kutsal makamlardır. Milletin makamlarıdır. İnşallah biz de buralara layık olmak için sizlerin ve en önemlisi Allah’ın rızasını alabilmek için hep birlikte sizlerle sürekli istişare ederek bu kenti yöneteceğiz.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın