27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan’dan Kadınlara Destek

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan’dan Kadınlara Destek

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan’dan Kadınlara Destek: “Her Gün Baş Tacı Yapılmalı”

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çeşitli etkinliklere katılarak kadınlara destek verdi.

Orman Genel Müdürlüğü Dilek Orman Şefliği, 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Aykız Tekstil ve Vatanseverler ve Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Aslan, sahada ve tezgah başında çalışan emekçi kadınlarla bir araya geldi.

Kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler takdim eden Aslan, şunları söyledi:

“Başta depremde hayatını kaybeden annelerimize ve ablalarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Bugün, sembolik olarak kadınlar adına özel bir gün olsa da, aslında her gün kadınlar hatırlanmalı ve özellikle kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin önüne geçilmelidir.”

Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kendilerini misafir eden Aykız Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Aykız ve Fabrika Müdürü Murat Taşer’e de teşekkür etti.

Vatanseverler ve Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan ise şu ifadeleri kullandı:

“Murat Başkan, işin ehli ve liyakat sahibi birisi. Her şeyden önemlisi Şehir Planlamacısı… Konunun uzmanı. Türkiye’de ve Malatya’da birçok projeye imza atan Başkanımız Murat Aslan, Yeşilyurt ve Malatya için çok büyük bir şans. Biz bir STK temsilcisi olarak açıkça söylüyoruz. Murat Aslan Başkan’ı 31 Mart Yerel Seçimlerinde destekliyoruz.”

Murat Aslan, Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan Dede’yi de ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Aslan, akşam saatlerinde ise Uydu Kanalı Er TV’de Er Meydanı Programına katılarak Malatya’nın ve Yeşilyurt’un sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın