27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yerinde ve Güçlendirme Projelerine Destek Vereceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yerinde ve Güçlendirme Projelerine Destek Vereceğiz

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yerinde ve Güçlendirme Projelerine Destek Vereceğiz
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem sonrası kendi evini yapmak isteyen vatandaşlarımız için ilçemizin imar planlarını düzenleyeceğiz. Ayrıca, teknik personelerle projeyi hızlandırcağız. Afet yönetimi ofisimiz aracılığıyla Bakanlık kaynaklarının aktarımını sağlayacak ve takibini yapacağız.
6 Şubat depremi sonrası Yeşilyurt çok ağır hasar aldı. Bölgemizde Çok sayıda bina yıkıldı. Halen yıkılmasına karar verilen çok sayıda binada yıkılmaya devam ediyor. Bu arada güçlendirme yapılması gereken binalarımız var. Depremin yaralarını hızlı sarmak ve Yeşilyurt’u bir an evvel ayağa kaldırmak için yerinde dönüşümün hızla ele alınması gerekiyor. Güçlendirme projelerinin mutlaka hızlandırılması gerekiyor. İnşallah 31 Mart’ta seçildiğimiz taktirde hızlı bir şekilde Yeşilyurt Belediyesi bünyesinde kuracağımız Afet yönetimi ofisimiz aracılığıyla Güçlendirme ve Yerinde Dönüşüm yapmak isteyen vatandaşlarımıza Proje desteği vereceğiz.
Kadim Yeşilyurt’u ( Çırmıhtı ) Tarihi Dokusuna Uygun Yeniden İnşa Edeceğiz
Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Kadim Yeşilyurt’u ( Çırmıhtı ) , Gündüzbey ve Konak gibi tarihi yerlerimizdeki ev ve iş yerlerini aslına uygun dokusuyla yeniden imar edip eski günlerini aratmayacak şekilde yeniden ve yerinde inşa edeceğiz.
Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yolun Alt ve Üstüne 2 Acil Afet Toplanma Merkezi Kuracağız
Yeşilyurt bölgemizde yolun altı ve üstü tabir edilen iki bölgemizde geniş alan üzerine kurulu afet toplanma merkezi kuracağız. Burada Afet sonrası acil eylem planını harekete geçirmek için içerisinde helikopter pisti , toplanma alanları , acil ihtiyaç depoları , gıda ve yiyecekler için soğuk hava depoları , ihtiyacı görecek sağlı merkezleri , Afet durumunda barınmak için acil sığınma merkezleri ve sosyal yaşam merkezleri kuracağız. Bu geniş alana kuracağımız Acil Afet Toplanma merkezi sadece afet hallerinde değil oluşturulacak yeşil alanlar , cafeler , sosyal ve kültürel alanlarla yılın 12 ayı milletimize hizmet verecektir dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın