27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

YRP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Vuslat TV’de katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YRP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Vuslat TV’de katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Kentine ve Milletine Çalışan Bir Belediye Olacağız”
Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Vuslat TV’de katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Aslan, 13 yıl önce Malatya’da bir dergiye yazdığı köşe yazısında olası bir depremin sonuçlarını öngördüğünü ve 6 Şubat depreminde yaşananların kendisini derinden üzdüğünü belirtti. Türkiye genelinde birçok projede imzası olduğunu ve Malatya’da ilk yapılan TOKİ ve Organize Sanayi Bölgesi yerleşkesinde de katkılarının bulunduğunu vurgulayan Aslan, 35 yıllık iş deneyimine rağmen Malatya’da bilgi ve birikiminden faydalanılmamasına üzüntü duyduğunu ifade etti.
Şehir Planlamacısı Murat Aslan, “Şehri yönetenler bizler gibi ömrünü bu işlere adamış insanlardan faydalanarak istişare etselerdi ne 24 Ocak 2020’de ki Elazığ Sivrice Depreminde, ne de 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde bu kadar insan ölmez, bu kadar ağır sonuçlar çıkmazdı.” dedi.
Aslan, Vuslat TV ekranlarından halka seslenerek, göreve seçilmesi halinde 1 Nisan sabahı itibarıyla sahada olup milletle birlikte kenti ayağa kaldırmanın startını vereceğini söyledi.
“Ben ekibimle beraber ‘Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız'” diyen Aslan, sözlerini şöyle tamamladı:
“Malatya’nın bu çalışmalarla ayağa kalkması çok zor görünüyor. İktidarın belediye başkan adayları vatandaşa gerçekler yerine hayal satıyorlar.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın