27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, depremin yaralarını sarmak için gece gündüz çalışacağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, depremin yaralarını sarmak için gece gündüz çalışacağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın: Depremin Yaralarını Sararken Rutin Hizmetleri Aksatmayacağız

6 Şubat’ta meydana gelen depremler Malatya’da büyük yıkıma neden oldu. AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, depremin yaralarını sarmak için gece gündüz çalışacaklarını ve devlet-millet el ele vererek eskisinden daha güzel bir Malatya ve Battalgazi inşa edeceklerini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi’nin Yaygın, Yenice ve Şişman mahallelerini ziyaret eden Taşkın, yoğun ilgiyle karşılandı. Vatandaşlarla bir araya gelen Taşkın, önceliklerinin depremin yaralarını sarmak olduğunu vurguladı.

Malatya’da hayatın her alanda normale dönmesi için aralıksız çalışacaklarını belirten Taşkın, 14 milyon insanı etkileyen depremin izlerini ancak güçlü bir devletin silebileceğini söyledi. Hükümetin deprem bölgesini her alanda öncelikli gördüğünü ve kalıcı konutlar, köy evleri, yeni çarşı ile tahrip olan altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlanana kadar tüm gayretleri ile çalışacaklarını kaydetti.

Taşkın, rutin belediyecilik hizmetlerinin de aksatılmayacağını vurguladı:

“Devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde hem kalıcı konutlarda hem de yeni çarşı çalışmalarında inşatlarımız hızla devam ediyor. Tamamlanan 6 bin 181 konut hak sahiplerine teslim edildi. İnşaatlar tamamlandıkça iki ayda bir kura çekimleri yapılacak. 20 bin konutta çalışmalar sürüyor. Önceliğimiz depremin enkazını kaldırmak olsa da rutin belediyecilik işlerini de aksatmadan 31 Mart seçimleri sonrasında da halkla iç içe olmayı sürdürerek, eskisinden daha güzel bir Malatya ve Battalgazi’nin inşası için gayret edeceğiz.”

Taşkın, vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart Çarşamba günü kent merkezinde düzenlenecek olan miting programına da davet etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın