27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

AK Parti Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayları Hanımınçiftliği Mahallesi’nde Yoğun İlgi Gördü

AK Parti Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayları Hanımınçiftliği Mahallesi’nde Yoğun İlgi Gördü

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı İlhan Geçit, Hanımınçiftliği Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin de katıldığı programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yoğun Katılımla Gerçekleşen Programda Başkan Adayları Konuştu

Programda ilk olarak söz alan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hanımınçiftliği Mahallesi’nin AK Parti’ye olan desteğini her zaman takdir ettiklerini belirterek, “31 Mart’ta da bu desteğin devam edeceğine inanıyorum. Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak sandıklardan zaferle çıkacağız” dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ise bölge halkının en doğru kararı vererek AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın’ı zirveye çıkaracağına inandığını vurguladı. Geçit, “Seçildikten sonra sizlere hizmet etmekten başka bir gayemiz olmayacak. Şahsi kaprislerimizi kamusal menfaatin önüne koymayacağız. Temel amacımız sizlere hizmet getirmektir” diye konuştu.

Milletvekili Tüfenkci de Muhalefeti Eleştirerek AK Parti’ye Destek İstedi

Programda son olarak konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, muhalefetin aksine AK Parti’nin gerçek belediyeciliği temsil ettiğini söyledi. Tüfenkci, “Kırgınlık ve küskünlükler üzerinden oy devşirme gayretlerine prim vermeyin. 31 Mart’ta AK Parti’ye ve Başkan Adaylarımıza destek vererek gerçek belediyeciliğe sahip çıkın” dedi.

Program, Başkan Adayları ve Milletvekili Tüfenkci’nin mahalle sakinleriyle sohbet etmesiyle sona erdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın