27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı, 4 Mart 2024 tarihinde Mövenpick Otel’de düzenlenen törende Malatya Belediye Başkan Adaylarını tanıtarak Seçim Beyannamesini açıkladı.

Aday ve Proje Tanıtımının yapıldığı törene Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Bedri Aslan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, yerel medya temsilcileri, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

İYİ Parti’nin Yerel Seçim Beyannamesinin yer aldığı sinevizyon gösterimi ile başlayan törende ilk olarak söz alan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, deprem sürecinde Malatya’nın sahipsiz bırakıldığına değinerek şunları söyledi:

“İYİ Parti iktidarında İYİ Belediyecilik politikaları ile şehrimizi kuşatan karanlığa son vereceğiz. Her biri alanında uzman, tecrübeli adaylarımızla Malatya’mızı en kısa sürede ayağa kaldıracağız.”

Daha sonra söz alan adaylar:

  • Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Emircan Eren: Deprem sürecinde yaşanan hukuksuzluklardan bahsederek, göreve geldiklerinde Battalgazi’li hemşerilerle doğrudan iletişim kuracaklarını, haksız ve hukuksuz ranta hemşerilerini kurban etmeyeceklerini ve şehri yeniden canlandıracaklarını söyledi.
  • Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı: Yeşilyurt ve Malatya’nın deprem sürecinde doğru politikalarla yönetilemediğini dile getirerek, göreve geldiğinde ilk 3 ve 6 aylık periyotlarda konteynırlarda kalan vatandaşlara 45 metre karelik prefabrik konutlar yapacağını, çadır ve konteynerda hiçbir vatandaşı bırakmayacağını ve kalıcı konutlar tamamlanana kadar kendisi de prefabrik konutlarda vatandaşlarla birlikte kalacağını söyledi.
  • Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez: Malatya’nın iktidar partisi tarafından ihmal edildiğini, ekonomiden tarıma her alanda zengin kaynaklara sahip olan Malatya’nın ülke ekonomisinden gereken payı alamadığına değinerek, İYİ Belediyecilik politikalarıyla esnafları ve vatandaşları ezdirmeyeceklerini ve sürdürülebilir kalkınma hamleleriyle şehri yeniden canlandıracaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından İYİ Parti’nin diğer ilçe belediye başkanları adaylarının tanıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile lansman töreni sona erdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın