27.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Fendoğlu’ndan Yazıhan’da köylere ziyaret, “Depremzedelerin sorunlarını çözmeyi MHP kutsal bir görev bilmektedir”

Fendoğlu’ndan Yazıhan’da köylere ziyaret, “Depremzedelerin sorunlarını çözmeyi MHP kutsal bir görev bilmektedir”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yazıhan ilçesindeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinleyip, depremzedeler için yaptırılmakta olan evlerin inşaat süreçleri hakkında bilgi aldı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yazıhan ilçesinin kırsal mahalleleri olan Buzluk, Tahtalı, Böğürtlen ve Fethiye mahallerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Sonu ve talepleri dileyerek vatandaşlarla sohbet eden Fendoğlu, bölgede depremzede vatandaşlar için yaptırılmakta olan köy tipi evlerinde inşaat süreçleri hakkında bilgi alarak, inşaat sahalarında incelemelerde bulundu.

Tahtalı Muhtarı Hamdi Gürbüz ve Böğürtlen Muhtarı Bekir Sarıgül’de ziyaretlerde Fendoğlu’na eşlik ederek, köylerindeki depremzedeler için yaptırılmakta olan evlerle ilgili sorun ve talepleri aktardılar.
Fethiye Mahallesinde vatandaşlarla köy kahvehanesinde oturup çay içip sohbet eden Fendoğlu, “Herhangi bir sorununuz olduğunda çekinmeden, her zaman bize ulaşabilirsiniz. MHP olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden halkımızın her zaman hizmetinde olduk. Birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi tahrip etmeye niyetlenip heveslenen karanlık odaklara hiçbir zaman teslim olmayacağız.” dedi.

Fendoğlu, “MHP olarak bizim ana gündemimiz depremdir. Depremin yaraları sarılana kadar bu gündemimiz değişmeyecektir. Depremi en ağır şekilde yaşayan Malatya’da sorunların kalıcı olarak çözülmesi için MHP olarak her türlü destek ve katkıyı sunuyoruz. MHP olarak, depremzede vatandaşlarımızı bir an bile ihmal etmeden, onların sorunlarını çözüme kavuşturma ve hayatlarını mümkün olan en kısa sürede normale döndürme yolunda çaba göstermeyi kutsal bir görev bilmekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nce, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını yakından tespit etmek, devlet kurumlarının çalışmalarını yerinde takip etmek amacıyla benim de içinde yer aldığım “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” oluşturulmuştu. Raporumuz hazırlayarak MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye arz ettik. MHP olarak depremin getirmiş olduğu sorunların çözümü için gayret gösterip, vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Sadece Malatya merkezi değil, köylerimizi de tek tek ziyaret ederek, vatandaşımızın dertlerini ve sorunlarını ilk ağızdan dinleyeceğiz.” İfadelerini kaydetti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın